Bogdan Tanjevic is keretet hirdetett
09
Jun
2017
Bogdan Tanjevic is keretet hirdetett
2017. június 9.  |  02:52
Kihirdette bővebb keretét az Európa-bajnokságon Magyarországgal egy csoportban szereplő Montenegró szövetségi kapitánya, Bogdan Tanjevic (képünkön). A névsor a Barcelona amerikai klasszisa, Tyrece Rice nevével kezdődik, akin erős nyomás van, hogy részt vegyen a kontinenstornán.
Az amerikainak 2013-ban tett ajánlatot Montenegró, aki elfogadta azt és a 2013-as szlovéniai Európa-bajnokságon ott volt újdonsült hazája csapatával. Ezután viszont Rice teljesen elfelejtette a montenegróiakat. Az EB-selejtezőkön sem vett részt, amikor Bostonból küldött egy orvosi jelentést arról, hogy nyolc hétig sérülése miatt pihennie kell. Ehhez képest két hét múlva már a Barcelona rendelkezésére állt a játékos.Ezután a szövetség felkereste a Barcelonát, és kilátásba helyezték, hogy visszavonják a játékos montenegrói állampolgárságát, ezzel pedig a spanyol klubnál elveszítheti az európai státuszát. A Barca ezután küldött egy dokumentumot, melyben garantálja, hogy július 20-ától Rice a csapat rendelkezésére fog állni. Az egyezség egy egészen magas díjat tartalmaz, arra az esetre, ha mégsem jelenne meg - adta hírül a BB1.hu.

További érdekesség, hogy a montenegróiak bővebb keretében ott van az idei szezont Szolnokon töltő Nikola Pavlicevic, valamint a hazánkban jól ismert Filip Barovic is.

Tajris Rajs/Tyrece Rice (Barcelona), Nikola Ivanoviæ (Capo d'Orlando), Petar Popovæ (Buduænost VOLI), Nikola Pavliæeviæ (Szolnoki Olaj), Mašan Vrbica (Gorica), Miloš Krivokapiæ (Graz), Suad Šehoviæ (Buduænost VOLI), Nemanja Vranješ (Buduænost VOLI), Vladimir Mihailoviæ (Oldenburg), Milutin Ðukanoviæ (KTE Duna Aszfalt), Petar Kusovac (Teodo), Nemanja Ðurišiæ (Stelmet Zielona Gora), Dino Radonèiæ (Real Madrid), Aleksa Iliæ (Buduænost VOLI), Emir Had¾ibegoviæ (Mornar), Mihailo Radunoviæ (Mornar), Aleksandar Do¾iæ (Marist College), Danilo Nikoliæ (Bilbao), Nemanja Radoviæ (UCAM Murcia), Vukota Paviæ (Mornar), Milko Bjelica (Crvena Zvezda), Marko Todoroviæ (Khimki), Ivan Maraš (Cholet), Nikola Vuèeviæ (Orlando Magic), Bojan Dubljeviæ (Valencia), Filip Baroviæ (Telekom Bonn), Zoran Nikoliæ (Buduænost VOLI), Vasilije Baæoviæ (Buduænost VOLI), Milija Mikoviæ (Tajfun), Vasilije Kne¾eviæ (Lovæen), Gligorije Rakoèeviæ (Oregon University), Vladimir Dašiæ (AEK Larnaca).

Fotó: kscg.me

Vármegyei szövetségek