17
Aug
2017
Fontos játékos mondta le az Eb-t a cseheknél
2017. augusztus 17.  |  02:24
Korábban már beszámoltunk róla, hogy az Európa-bajnokságon a mieinkkel egy csoportban lévő csehek kulcsjátékosa, a Fenerbahce csapatában szereplő Jan Vesely lemondta a kontinensviadalt. Nem kérdés, hogy Csehország ezzel fontos láncszemét vesztette el, de a csoportellenfelünknél sokáig bíztak benne, hogy a Gran Canaria 216 centis centerével, Ondrej Balvinnal pótolni tudják egyik legjobbjukat.

A 24 éves játékos azonban egy korábbi bokasérülésre hivatkozva szintén lemondta az Európa-bajnokságot. Balvin a nyáron igazolt a Gran Canaria csapatához, és új klubjánál az orvosi teszteken megállapították, hogy a bokája nem százszázalékos, ezért nem javasolják, hogy csatlakozzon a nemzeti együtteshez.

- Úgy érzem, a bokám még nem 100%-os. A klubom azt javasolta, hogy maradjak, kezeltessem a sérülést és ne csatlakozzak a válogatotthoz. Nem volt könnyű döntés, az utolsó pillanatig reméltem, hogy ott lehetek az Eb-n. Tiszteletben kell tartanom a klubom javaslatát. Fontos számomra a következő szezon, szeretném jól kezdeni a bajnokságot - írta Balvin a cseh szövetségnek küldött üzenetében.

Forrás: BB1.hu

Vármegyei szövetségek