Perl Zoltán újra Magyarországon
17
Aug
2017
Perl Zoltán újra Magyarországon
2017. augusztus 17.  |  02:10
A Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetősége szerda délelőttre sajtótájékoztatót hívott össze, melyen bejelentette, hogy leigazolta saját nevelésű játékosát, Perl Zoltánt.

A 22. születésnapját nemrég ünneplő válogatott hátvéd az elmúlt két évet Olaszországban töltötte, előbb a Serie A-s Betaland Capo d'Orlando színeiben szerepelt, ahol 40 mérkőzésen 6.1 pontot, 2.6 lepattanót és 1.2 gólpasszt átlagolt, ezt követően - a több játéklehetőség reményében -, február végén a nagy múlttal rendelkező, olasz másodosztályú De Longhi Treviso Baskethez került, ahol 14 meccsen 28 perc alatt 12 pontot, 4 lepattanót és 2 gólpasszt átlagolt, csapatával megnyerte az alapszakaszt, majd a rájátszásban a negyeddöntőig jutott - írja a BB1.hu.

Gráczer György, a sárga-feketék ügyvezetője megköszönte Sztojan Ivkovicsnak, hogy kérésére elengedte a játékost a sajtótájékoztatóra, akinek így egy edzést ki kellett hagynia a válogatottnál.

Perl Zoltán elmondta, örömmel tért haza nevelőegyesületéhez.

- Nagyon örülök, hogy visszatérhetek a Falcóba, köszönöm a klubnak és a városnak, hogy ezt sikerült összehozni. Két évet külföldön játszottam, jól éreztem magam, de azért mindig is hiányzott a klub és a város. Idén lejárt a szerződésem, a Falcóval folyamatosan kapcsolatban voltunk a két év alatt, nagyon jól esett, hogy szerettek volna már korábban is. Most úgy gondoltam, idén nagyon erős csapat alakult ki Szombathelyen, és én is szeretnék abban segíteni, hogy minél szebb szezonunk legyen.

Fotó: falcokc.nyugat.hu 

Vármegyei szövetségek