15
Aug
2017
OTP Junior adidas streetball
2017. augusztus 15.  |  00:40
Remek időben került sor múlt szombaton Körmenden az OTP Junior adidas streetball sorozat rendezvényére. Ahogy eddig, ezúttal is népszerű volt a vasi városban a kosárlabda szabadtéri változata.

Ideális időben, 26-28 fokos hőmérséklet és enyhén felhős égbolt mellett a különböző kategóriákban összesen közel 70 csapat nevezett. A férfi felnőtt tornát egy szlovén alakulat nyerte, az egyik női kategóriában pedig osztrák vendégsiker született. A fiatalabbak korosztályokban a helyi, körmendi utánpótlás képviselői mellett a környék fellegváraiból, Sopronból, Szombathelyről és Zalaegerszegről is érkeztek ifjú kosarasok.

A rendezvényen 8 speciális olimpiai csapat is részt vett. A VIP csapatok rögtönzött mini tornán vettek részt, az önkormányzat, a katasztrófavédelem, a rendőrség és egy szponzori csapat játszott, s a körmendi streetballt megnyitó és záró polgármester, Bebes István is pályára lépett.

A dobóversenyek mellett tánc és kickbox bemutató, valamint a Face Team akrobatikus parádéja szórakoztatta a közönséget.

A következő rendezvény házigazdája Kecskemét lesz, erre szeptember 2-án kerül sor, nevezni augusztus 31-én éjfélig lehet a www.streetballnet.hu oldalon.

 

Vármegyei szövetségek