Felújítják a sportcsarnokot Bonyhádon
27
Jul
2017
Felújítják a sportcsarnokot Bonyhádon
2017. július 27.  |  23:39
Darabos Péter, a B-csoportban szereplő Bonyhádi KSE ügyvezető-elnöke arról tájékoztatta a BB1.hu-t, hogy négy új játékossal egyeztek meg a folytatást illetően. Közülük hárman nem ismeretlen közegbe érkeznek, hiszen az élvonaltól visszalépő Vasastól szerződtetett Faragó Péter két év kitérő után játszik ismét a tolnaiaknál, Jilling László veszprémi "kitérő" után tér vissza, Somogyfoki Szabolcs pedig a TF-től csatlakozik újra a völgység fővárosához. Rajtuk kívül a paksi nevelésű, 20 éves Gombos Ádámmal bővült a keret, aki a Honvédnál volt az elmúlt évben.

Távozók is vannak a csapattól: Gébert Zsolt két komoly térdsérülés után fiatalon, mindössze huszonhárom évesen döntött úgy, hogy befejezi pályafutását, arról már korábban is olvashattak a BB1.hu-n, hogy Sömenek Martin Oroszlányban folytatja, Gulyás Milán kölcsönből visszatért Paksra, Filip Dumic pedig szintén nem lesz a tagja a következő évi keretnek.

Jó hír a szurkolóknak, hogy felépült kézműtétje után Kovács Balázs, Dávid Róbert is minden bizonnyal nekifut az új szezonnak ősztől, valamint a bemutatkozó mérkőzésén megsérülő Sümegi András is kész lesz a rajtra.

A szakvezetésben is változások lesznek: Morgen Frigyes visszatér a klubhoz és Rutkai Péterrel közösen irányítják a felnőtt csapatot, amely augusztus 7-én kezdi meg a felkészülést. A Pakssal és a Bajával oda-vissza, a MAFC-cal pedig egy edzőmeccset fognak játszani, ezen kívül két minicampet is tervez a stáb.

További hír a klub háza tájáról, hogy - állami támogatásból és TAO-pályázaton keresztül - felújítják a bonyhádi csarnokot, ezért a várostól nem messze található Zombán fogják játszani a felnőtt bajnoki, illetve U20-as mérkőzéseiket. Várhatóan november 30-ra készül el az új létesítmény, amely 600 férőhelyes lesz. A tervek szerint minden igényt kielégítő épületté varázsolják a történelmi helyszínként szolgáló régi csarnokot.

Vármegyei szövetségek