Audi Streetball: Esőmenő zsákolók
02
Jun
2024
Audi Streetball: Esőmenő zsákolók
2024. június 2.  |  16:45
Ha csak szemerkélő formában is, de két ízben rövid ideig esett az eső Szombathelyen az idei Audi Streetball rendezvény alatt, ennek ellenére jó hangulatban zajlott a szabadtéri kosaras fesztivál - sztárvendégekkel.
 
 
Szemerkélő esőben kezdődött a szombathelyi streetball, de az égi áldás csak rövid ideig tartott, így nem "zavart be" az osztrák és szlovák csapatok részvételének köszönhetően a nemzetközi minősítést is kiérdemlő rendezvény.
 
A sztárvendégek között ott volt a Falco bajnokcsapatának két játékosa, Kovács Benedek és a válogatott Perl Zoltán is az összesen 10, nyolc plusz az ügyességi játékok helyszínéül szolgáló két dobó pályán zajló rendezvényen.
 
 
Kimondottan népszerű volt a nyílt és a 35+-os kategória, ez utóbbiban egy helyi legendát, Kálmán Lászlót is láthatták játszani a szép számmal kilátogató érdeklődők.
 
Az eső - szerencsére újfent csak szemerkélő - éppen a zsákolóverseny idején tette újra "tiszteletét" a rendezvényen, de nem volt olyan intenzitású, hogy zavarta volna a látványos bemutató viadal bátor résztvevőit.
 
A sorozat "átköltözik" nyugatról keletre, de nem azonnal. A következő rendezvény házigazdája Nyíregyháza lesz június 15-én, nevezni 13-án éjfélig lehet a jól ismert streetballnet.hu oldalon.
 
 
 
Fotók - Hengerics Nikolett Nixphotos

Vármegyei szövetségek