Juhász Dorka a Forbes 30/30-as listáján
03
Mar
2024
Juhász Dorka a Forbes 30/30-as listáján
2024. március 3.  |  10:30
A Forbes magazin idén is elkészítette 30/30-as listáját. Ezen 30 olyan 30 év alatti feltörekvő magyar fiatal szerepel, akik nagy jövő előtt állnak és szerte a nagyvilágban vihetik hazánk hírnevét - írja a wbasket.hu
 
A listára Juhász Dorka is felkerült. Válogatottunk klasszisa tavaly végzett a tengerentúli tanulmányaival, sikeresen debütált a WNBA-ben, majd ősszel európai profi karrierjét is beindította. Az olasz Famila Schio gárdáját erősíti jelenleg, miközben a magyar válogatottban előbb Eb-selejtezőn, majd olimpiai selejtezőn volt alapember.
 
A Forbes magazin év elején élesített jelölőfelületén csaknem ötszáz jelölés érkezett. A lap szerkesztői kiemelik, hogy “az 500-as listát mi is kiegészítettük saját kutatásainkkal, és a munkánk során az utóbbi egy évben látókörünkbe került tehetségekkel. Majd kértünk ajánlásokat befektetőktől, cégvezetőktől, civilektől és különböző szakemberektől, és számos háttérbeszélgetést folytattunk a jelöltek kapcsán. Végül a szerkesztőségben is megvitattuk, kik azok, akiknek tehetségükkel, szorgalmukkal és kitartásukkal mindenképpen helyük van a harmincas listán.”
 
 
A Forbes 30/30 összeállításának idei tematikája a ruha volt. “Minden ruhának megvan a maga története. Életünk fontos eseményein megjegyezzük, hogy mi volt rajtunk. A 30 fiatal is felidézte nekünk ezeket a fontos napokat.” – olvasható a lap hasábjain.
 
Juhász Dorka azt a szolid, nőies ruhát választotta a Forbes fotózásra, melyet a tavalyi WNBA Drafton is viselt, amikor a Minnesota Lynx kiválasztotta.
 
A teljes összeállítás ezen a linken olvasható Juhász Dorkáról.
 
 
 
Forrás - wbasket.hu
Fotó (Slide) - Girgász Péter/MKOSZ
Fotó (1) - forbes.hu

Vármegyei szövetségek