Már kaphatóak a jegyek a spanyolok elleni elődöntőnkre is
23
Jun
2023
Már kaphatóak a jegyek a spanyolok elleni elődöntőnkre is
2023. június 23.  |  10:35
26 évvel ezelőtt, 1997-ben játszott utoljára Európa-bajnoki elődöntőt magyar felnőtt kosárlabda-válogatott - akkor is a hölgyek jutottak ilyen magasságokba, és idén is női csapatunk került a legjobb négy közé a kontinenstornán.
 
Egy generációval ezelőtt volt lehetőségünk legutóbb Eb-elődöntőben magyar kosárcsapatnak szurkolni - egészen mostanáig. Szombaton 17 óra 45 perctől Spanyolország ellen lép pályára Székely Norbert együttese a legjobb négy között, méghozzá hazánktól nem messze, a szlovéniai Ljubljanában.
 
A jegyek már kaphatóak a meccsre, ezúttal 20, 25 és 30 eurós kategóriákban:
 
 
 
Gyertek ki minél többen a Dvorana Stozice arénába, hiszen ez egy nem mindennapi lehetőség. 26 éve vártunk arra, hogy éremért játszhassunk egy Európa-bajnokságon, a lányok pedig hatalmasat harcoltak azért, hogy eljussanak ide. Minden biztatást megérdemelnek, és miért ne folytatódhatna ez az óriási menetelés? Sokszor sok helyen elmondták Debiék, mennyit jelent nekik a helyszíni szurkolás - itt az idő, hogy minden eddiginél többen biztassuk őket a csarnokban!
 
Aki nem tud ellátogatni a szombat este 17 óra 45 perckor kezdődő Eb-elődöntőre, az az M4 Sporton fogja tudni élőben követni az eseményeket.
 
Hajrá, csajok, hajrá, Magyarország!

Vármegyei szövetségek