2022/2023 - NKA Pécs/A – KASI/A 96-57
09
Jun
2023
2022/2023 - NKA Pécs/A – KASI/A 96-57
2023. június 9.  |  22:15
Mérkőzés elején fej-fej mellett haladt a két csapat, azonban egy jó percet követően öt ponttal megtudott lépni az NKA, amit vendég időkérés követett. (11-6) Ezután a Kaposvár vérszemet kapott, kihasználta ellenfele hibáit, és így átvette a vezetést. (22-23) A második negyed is nagy harcot hozott a két csapat között, de félidő végi hajrájával a Rátgéber mehetett tíz pont feletti különbséggel a nagyszünetre. (47-35) A Pécs érvényesítette az akaratát a folytatásban egészen a mérkőzés végéig, és közel negyven pontos győzelmet aratott. (96-57)
 
 
Bojan Salatic, az NKA Pécs/A vezetőedzője: Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez! Görcsösen kezdtük a mérkőzést, kicsit alábecsültük ellenfelünket. Ezt követően ritmust tudtunk váltani, amit megtartottuk a meccs végéig. El kell felejtenünk a mai meccset, mert holnap még keményebb feladat vár ránk.
 
Tóth Viktor, a KASI/A vezetőedzője: 18 percig erőn felül küzdöttünk, és tartottuk a meccsen magunkat, de a faltproblémák és Vajda Buda sérülése után volt egy kétperces hullámvölgy, ami nem fér bele egy ilyen szintű csapat ellen. A második félidőben már szétnyílt az olló, játszott mindenki, és nem bírtuk el a fizikális játékukat. Gratulálok a Pécsnek! Holnap megpróbálunk egy másik bravúrt, és remélem meg tudjuk mutatni, hogy negyven percig is tudunk fókuszáltan, jól játszani.

Vármegyei szövetségek