2022/2023 - Kecskeméti KA – Atomerőmű SE U18A 91-62
27
May
2023
2022/2023 - Kecskeméti KA – Atomerőmű SE U18A 91-62
2023. május 27.  |  14:45
Mindkét együttes alulteljesített a tegnap folyamán, lássuk, kinek sikerült javulni! Az első játékrész fele három emberről szólt: Dávid és Szemerédi a kecskeméti, paksi oldalon pedig egy személyben Géringer remekelt. (11-9) A negyed további fázisában Markovic fiai voltak eredményesebbek, meggyőző különbséget alakítottak ki. (29-15)
 
A második etapban tovább nőtt a differencia, a Kecskeméti Kosárlabda Akadémia a játék minden elemében felülkerekedett ellenfelén. Nem ültek sem a betörések, sem a távoli dobások az Atomerőmű részéről, leginkább büntetőkből tudták gyarapítani pontjaik számát. (52-34)
 
A szünetet követően valamelyest szilárdult a fekete-fehérek védelme, de támadásban továbbra sem voltak képesek dominálni. A Kecskemét sem pörgött az első félidőbeli fordulatszámon, több egyéni hibát is vétettek. Végül 3 ponttal nyerte ezt a negyedet az Atomerőmű. (64-49)
 
A mérkőzés végére már a triplavonalról is veszélyessé váltak a piros-fehérek, valamint két paksi kulcsember is a kipontozódás sorsára jutott. Ezáltal nagyon simán nyert Dusan Markovic csapata, amely az 5. helyért léphet pályára holnap. (91-62)
 
 
Dusan Markovic, a Kecskeméti KA vezetőedzője: Gratulálok a csapatomnak! Ki tudtuk magunkat pihenni a mai meccsre, és tanultunk a tegnapi hibáinkból. Remélem, holnap megint jól fogunk játszani!
 
Pavlík Jan, az Atomerőmű SE U18A vezetőedzője: Gratulálok a Kecskemétnek, leszedtek minket a pályáról! Nagyon szomorú vagyok, hogy a fiúk így állnak hozzá egy döntőhöz, hogy nem teszik igazán maximálisan oda magukat. Volt egy-két periódus, amikor egy picit elkezdtünk harcolni, futni, de ez nagyon kevés bármilyen mérkőzésen, nem hogy egy döntőben. Úgyhogy nagyon nehéz lesz innen felkelni, mert ugye minden sportban az, hogy harcolok és akarok, alap kell, hogy legyen. Meglátjuk, mi lesz holnap.

Vármegyei szövetségek