Streetball: Fiatalok nagy csatái
06
Sep
2022
Streetball: Fiatalok nagy csatái
2022. szeptember 6.  |  12:00
Remek hangulatban zajlott az idei streetball sorozat utolsó előtti - a Kosárlabdázás Napja előtti utolsó - rendezvénye Pakson.
 
Bár kissé csípős, hűvös időben kezdődött, de később szikrázó napsütésben, ideális időben és kiváló hangulatban zajlott Pakson a streetball.
 
Szép számmal érkeztek csapatok a közeli kosaras "fellegvárokból" is, Szekszárdról, Kaposvárról és Pécsről, valamint a fővárosból is, a pécsi lányok a hangulatról is próbáltak gondoskodni.
 
A legnagyobb küzdelmek az U14-es korosztályban mindkét nemnél, valamint U12-ben a fiúknál zajlottak, az ügyességi versenyek - amelyek után a paksi legenda, Gulyás Róbert is adott át díjakat - is látványosak, izgalmasak voltak. A three shots nevű családi játékban egy szülő-gyerek páros bravúros teljesítményt nyújtva 10 másodpercen belül teljesítette a feladatot.
 
Szeptember 17-én, a Kosárlabdázás Napján, a Hősök terén kerül sor a jubileumi 30. streetball évad záró rendezvényére, amellyel kapcsolatban információkat a www.streetballnet.hu oldalon találhatnak az érdeklődők.
 
 
 
Fotó - Streetball Hungary facebook

Vármegyei szövetségek