Mikael Hopkins: Tárt karokkal fogadtak
31
Aug
2022
Mikael Hopkins: Tárt karokkal fogadtak
2022. augusztus 31.  |  11:00
Egy rendkívül szimpatikus, szerény játékost ismerhettünk meg Mikael Hopkins személyében. A magyar válogatott honosított játékosa meccsről meccsre egyre hasznosabb produkciót nyújt, a csehországi bravúros győzelemből remek teljesítménnyel vette ki részét. Mikaellel a beilleszkedéséről, a csapatban betöltött szerepéről készítettünk villáminterjút.
 
- A magyar válogatott egy elég összetartó közösség. Miként sikerült beilleszkedned?
 
- Nagyon jól érzem magam, tárt karokkal fogadtak a srácok és a szakmai stáb is, így pedig egyáltalán nem volt nehéz a csapat igazi tagjává válni.
 
- Milyen a kapcsolatod a szakmai stábbal, a vezetőedzővel?
 
- Sztojan Ivkovics személyisége nagyon megkönnyíti az ittlétemet. Ahogy meccsel, kezeli a nehéz szituációkat, amilyen habitussal áll a munkához, nekem nagyon tetszik.
 
- Sikerült-e megtalálni a helyedet a csapatban?
 
- Úgy érzem, nagyon jó helyen vagyok. Ötös pozícióban játszom, úgy gondolom, valóban egy magasemberre volt szüksége ennek a csapatnak. Más típusú játékosok vagyunk Keller Ákossal, s ez pont így jó. Abban a pozícióban, ahol játszom, több lehetőséget tudok teremteni Hanga Ádámnak és Vojvoda Dávidnak arra, hogy támadhassák a gyűrűt.
 
- Tudod-e már, hogy a következő szezonban melyik klubban játszol?
 
- Maradok Olaszországban, sőt, klubot sem váltok, továbbra is a Reggio Emiliában szerepelek majd az Európa-bajnokság után.

Vármegyei szövetségek