Streetball: Küzdelmek Körmenden
16
Aug
2022
Streetball: Küzdelmek Körmenden
2022. augusztus 16.  |  08:00
Körmend szombaton immáron 29. alkalommal volt házigazdája a streetballnak. A küzdelmes, izgalmas versenyek mellett érdekes, látványos kiegészítő programok színesítették a rendezvényt, sőt a körmendi női szakág is színre lépett.
 
Kellemes, 22-23 fokos hőmérséklet mellett, a kosarasokat abszolút nem zavaró, időnként szemerkélő esőben zajlott szombaton a streetball Körmenden, ahol 10 Speciális Olimpikon együttessel együtt közel 60 csapat lépett pályára. A VIP mérkőzéseken kézilabdázókból, karatésokból, valamint a sikeres és méltán népszerű helyi kosárlabdacsapat törzsszurkolóiból álló alakulatok csaptak össze.
 
A kísérő programok, a BMX-esek és a labdazsonglőr freestyle sportolók bemutatója roppant látványos volt, és bemutatkozott a helyi női szakág, a Körmend Women Basketball Club is.
 
Az ügyességi versenyek hangulata már-már egy bajnoki meccs hangulatát idézte. A streetball-versenyekben pedig a nyílt és az U14-es kategóriákban hatalmas küzdelmek folytak a győzelemért.
 
A következő rendezvényre jövő szombaton, augusztus 20-án kerül sor Veszprémben. Nevezni 18-án, csütörtökön éjfélig lehet a www.streetballnet.hu oldalon.
 
 
 
Fotó - Streetball Hungary facebook

Vármegyei szövetségek