Hanga Ádám nagy meccseket vár a spanyol bajnoki döntőben
13
Jun
2022
Hanga Ádám nagy meccseket vár a spanyol bajnoki döntőben
2022. június 13.  |  15:00
A Real Madrid magyar klasszisa, Hanga Ádám ma este elkezdi az ACB Liga döntőjét előző együttese, a Barcelona ellen - 21:00-tól rendezik az első találkozót a katalánok otthonában.
 
"Tudjuk, hogy nem sok meglepetés lesz" - kezdi a Real Madrid által kiadott közleményét Hanga. "Sokszor játszottunk már ellenük, legutóbb az Euroliga elődöntőjében, úgyhogy nagyszerű meccseket várok. A két együttes kvalitásai biztosítékot jelentenek arra, hogy az emberek nagyon fogják élvezni a két gárda küzdelmét. Megint a két legjobb csapat játssza a finálét, ami jó dolog. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy egy újabb döntőt vívhatunk, hiszen idén minden lehetséges fináléba eljutottunk. Nagyon szeretnénk megnyerni, mert idén még hiányzik a trófea. Mindkét döntőben közel voltunk, de mindkettőt elvesztettük, ezért nagyon várjuk már a hétfői kezdést."
 
"Az mutatja, hogy milyen tartása van a csapatunknak, ahogyan reagáltunk a velünk történő eseményekre: a sérülésekre és arra, ami Pablóval történt. Sokszor voltunk nehéz helyzetben a sérülések miatt, ezért többeknek olyan poszton kellett játszaniuk, amihez nem voltak hozzászokva. Aztán Pablo szívrohama is hatással volt ránk, de szerencsére most már itt van velünk, és egészséges, ez a legfontosabb."
 
"Imádom a szezon ezen részét. Egy idény során rengeteg meccset játszol, és 11 hónapig a pályán vagy, így nagyon jó érzés, mikor meglátod a fényt az alagút végén, és az év ezen szakaszában a bajnoki címet is megnyerheted. Nem is kívánhat ennél többet az ember" - folytatta Hanga. "Nagyon szeretném megmutatni, hogy képesek vagyunk elhódítani ezt a trófeát. A csapat kiváló, és nagyszerűen kijövünk egymással. Meglátjuk, hogy fel tudnak-e épülni néhányan, hogy több opciónk legyen, akik viszont bevethetőek lesznek, azok egészen biztosan mindent tőlük telhetőt meg fognak tenni a végső sikerért." - zárta gondolatait a magyar kosaras.
 
 
 
Fotó - acb.com

Vármegyei szövetségek