Streetball: Nyíregyháza újra nyertes
29
May
2022
Streetball: Nyíregyháza újra nyertes
2022. május 29.  |  09:30
Tökéletes, ideális streetball-időben, összesen 9 pályán rendezték a jubileumi 15. streetballt Nyíregyházán.
 
A különböző korosztályokban, kategóriában összesen 65 csapat küzdött a győzelmekért, helyezésekért. A fiataloknál - U12, U14 - sok volt a kiélezett, szoros csata. A helyi utánpótlás szép számú együttessel képviseltette magát, de például a fővárosból is érkeztek csapatok, U12-ben például óbudai "házidöntőre" került sor.
 
A játéknapon szép forgalmuk volt a pályák közelében működő kávézóknak, cukrászdának, részben a játékosok hozzátartozói miatt, de sokan voltak, akiket magával ragadott a szabadtéri kosaras kavalkád.
 
A zsákolóverseny roppant látványos volt, a győztes a levegőben 360 fokos fordulatot tett, s úgy húzta a labdát a gyűrűbe, ezzel vitte el a "pálmát".
 
Az élvonalba tavaly feljutó, s magabiztosan bennmaradó helyi férfi gárda ügyvezetője, Mohácsi Máté is kilátogatott a rendezvényre, amelyen a centerpályán rendezett Continental üzleti kupa is igen kemény küzdelmet, színvonalas mérkőzéseket hozott.
 
Két szellemes csapatnév is elismerést kapott: a szervezők az A gyűrűk urai, az Instagram-közönség pedig a Noob Ballers Associaton (NBA) elnevezést tartották a legviccesebbnek.
 
Most hosszabb szünet következik a streetballon. A következő rendezvény házigazdája Oroszlány lesz, június 25-én, amelyre már lehet nevezni a www.streetballnet.hu oldalon.
 
 
 
 
Fotó - Streetball Hungary facebook

Vármegyei szövetségek