Streetball: Indul a 30. évad
17
May
2022
Streetball: Indul a 30. évad
2022. május 17.  |  19:51
Szombaton az utóbbi évek hagyományos évadnyitó helyszínén, Kőbányán kezdetét veszi a jubileumi 30. streetball szezon.
 
A kőbányai szervezők ezúttal is sokszínű, változatos programokkal próbálják kiszolgálni, szórakoztatni a kilátogatókat - azokat is, akik nem játékosként, hanem kísérőként érkezve nem elsősorban a kosárlabdázás szabadtéri változatában "mélyednének el".
 
Ennek megfelelően táncegyüttes és fúvószenekar is tart majd bemutatót, és kuriózumként majd a szinkronúszó válogatottunk tagjait is megismerhetik az érdeklődők. Ők ugyan nem tartanak bemutatót, de a nyári hazai világbajnokságra való felkészülés közben talán nekik is jó lesz egy délelőtt a medencén kívül, és a sportbarátok kicsit beszélgethetnek velük pár héttel a vb előtt.
 
A kenguru korosztályban a nevezés ezúttal is ingyenes, a többi kategóriában a tavalyi áron, 12000 forintért nevezhetnek a csapatok - a nevezési csomagba a mezek mellett izotóniás ital is kerül.
 
Nem kevesebb mint ötféle ügyességi versenyben mérhetik össze tudásukat az évad rendezvényein a vállalkozó szelleműek. A hagyományos büntető-, tripladobó- és zsákolóviadalok mellett lesz 2ball game és - megújítva - a three shots nevű játék is. Ez utóbbiban szülő-gyerek párosok versengenek majd - a szervezők így próbálják bevonni a gyakran csak kísérőként érkező apukákat, anyukákat.

Vármegyei szövetségek