Tippmix Férfi NB I: A Körmend legyőzte a Szolnokot
13
Apr
2022
Tippmix Férfi NB I: A Körmend legyőzte a Szolnokot
2022. április 13.  |  21:19
Keller Ákos gyors kosarával indult a találkozó, majd Golomán dobott be egy büntetőt. Myers szerezte a soproniak első pontjait, de ezt követően ismét szombathelyi pontok következtek. Myers dobott újabb pontot, Borisov hármasával pedig a vezetést is átvették a vendégek. Megrázták magukat a hazaiak: Clark és Váradi is betalált. 12-11, majd 14-13 is volt az eredményjelző táblán. Váradi pontjai hoztak fordulatot, ismét "jelentősebb" előnybe kerültek a vasiak. 23-15.
 
Montgomery és Perl talált be a második negyed elején, Barac kosarával pedig kilencre nőtt a szombathelyiek előnye. Halász és Ford kosarával zárkózott a Sopron, ezt követően ismét "szombathelyi percek" következtek: Váradi hármast dobott, Barac pedig közé tette a "tízet". Hosszabb gólcsend következett, a negyed derekán így 32-22 volt az eredményjelzőn. Myers tartotta a lelket a soproniakban, de Váradi azonnal dobott egy triplát. 39-26-os állásnál kért időt Kosztasz Flevarakisz. Myers dobott be két büntetőt, de Perl megrázta magát. A Sopron azonban nem adta fel, Borisov és Myres pontjait követően már Milos Konakovnak kellett időt kérni. Borisov pontjaival pedig kettőre jöttek fel a vendégek. 43-41.
 
Supola duplájával egyenlített a Sopron, majd Barac dobott be a kettőből egy büntetőt, Váradi pedig egy hármassal próbálta megnyugtatni a csapatát. Perl dobott egy duplát és egy triplát, kilenc volt a vasiak előnye. Időt kértek a vendégek. Golomán ismét közé tette a "tízet". Perl és Clark kosaraival nyílt tovább az olló és a negyed hatodik percében jött is Kosztasz Flevarakisz újabb időkérése. A Falco azonban nagyon elkapta a fonalat, Clark szerzett egy duplát. Nagyon rosszul dobtak a vendégek, míg a hazaiknál minden beesett. 74-48.
 
Az utolsó negyedre eldőltek a fontos kérdések, a Sopron teljesen elvesztette a fonalat. A harmincat Hawkins tette közé, de Keller is betalált. A vendégek a negyedik negyed első öt percében nem dobtak pontot, ekkor Ford talált be. Az utolsó percekig kitartott a hazaiak koncentrációja, így 100 fölé jutottak a vasiak. 102-56.
 
Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely - Sopron KC 102-56 (23-15, 20-26, 31-7, 28-8)
 
Bajnokság, középszakasz, felsőház, 3. forduló
Szombathely, Aréna Savaria
V.: Praksch P. Á., Tóth C., Török R. (dr. Páli K.)
 
Falco: Váradi 22/15, Somogyi 3/3, Clark 11/3, Golomán 10, Keller 9. Cserék: Hawkins 10/6, Perl 16/3, Kovács 3/3, Barac 9, Verasztó 7/3, Sövegjártó -.
 
SKC: Fazekas 5/3, Myers 16, Borisov 13/6, Ford 14/6, Montgomery 4. Cserék: Halász 2, Takács -, Werner -, Sitku -, Supola 2.
 
 
 
Vezetőedzője, Nikola Lazics nélkül várhatta ezt az összecsapást a Kaposvár, helyette Szőke Balázs meccselt.
 
Viszonylag sokat kellett várni az első kosárra, majd jól belelendültek a felek, ezt követően hamar 5-5-re módosult az eredmény. Ihring triplája is beesett, de Hilliard gyorsan válaszolni tudott (7-8). Továbbra is egymás után jöttek a kosarak, fej-fej mellett haladtak a csapatok (10-10). Martin büntetői annyi fordulást hoztak, hogy ezúttal a Kaposvár ragadta magához a vezetést, de azonnal válaszolni tudott a hosszú kihagyás után visszatérő Mesicek (12-12). Ford jól szállt be a padról a hazaiaknál, majd Mesicek zsákolt egy hatalmasat (14-14). Elkapott egy jobb periódust a kék-fehér alakulat, előbb Price triplázott, majd Hilliard rohant végig a pályán és az itt kiharcolt előnyt már meg is tartották a negyed végéig a somogyiak. 27-21.
 
Molnár pontjaival indult a második felvonás, amit Ruják betörése követett, időt kért Szőke Balázs (27-25). Rendezték a sorokat a hazaiak, Hilliard és Martin vezérletével innen csináltak egy 8-0-és futást, ezúttal Sebastjan Krasovac hívta magához az övéit, hiszen meglett a közte tíz is (35-25). Burns tudott szépíteni, ám Martin és Price is büntetőzhetett a túloldalon (38-27). Továbbra is remek ritmusban kosárlabdáztak a kék-fehérek, tizenhat perc alatt már tíz gólpasszt osztottak szét, miközben a védekezésük is jól működött, nem tudott ritmusba kerülni az MVM-OSE Lions - egészen egy óriási Burns-zsákolásig, ekkor bejöttek tíz alá a piros-feketék (41-32). Mesicek büntetői is célt értek, miközben egy kicsit lelassult a kaposváriak támadójátéka, kezdett zárkózni az Oroszlány (41-36). A "már megszokott" húzóemberek, Hilliard és Martin próbálták kirángatni a kisebb gödörből a hazaiakat, ami sikerült is, hiszen ennél közelebb már nem tudott férkőzni a vendég alakulat a nagyszünetig. 50-44.
 
A fordulás után Price egyből egy triplával jelentkezett, sokáig nem kellett várni azonban a válaszra, Calhoun talált be szintén távolról (53-47). Újfent kezdett kialakulni egy adok-kapok, elsősorban Mesicek és Price párbaja által jöttek a pontok, a differencia viszont maradt a felek között egészen Calhoun hármasáig, amikor időt is kért Szőke Balázs (59-56). Ez sem lassította le a vendégeket, Calhoun újabb hármasával az egyenlítés is meglett, ám hazai szempontból jókor jött Hendlein távolija (62-59). Ez meg is adta újra a lendületet a somogyiaknak, akik megint elmentek a már megszokottnak mondható hat ponttal, majd egy labdaszerzés után Martin vezette végig a pályán a labdát, időt kértek a vendégek (69-61). Ihring nagy hármast dobott, Martin viszont jól büntetőzött (71-64). Ezúttal már nem tudott újítani a negyed végéig az Oroszlány, ráadásul a negyed utolsó másodpercében Hendlein is betalált a hazaiaktól. 75-66.
 
Csorvási egypontosaival és Diggs ziccerével a Kaposvár kezdte jobban a záró negyedet, újra kétszámjegyű volt a különbség a felek között (79-66). Ihring három büntetőt dobhatott, hibátlanul meg is tette, de ha Martin éppen ült, akkor a cseréje, Csorvási állította megoldhatatlan feladat elé a vendégeket (82-71). Hat perccel a vége előtt továbbra sem tudott tíz alá bejönni az MVM-OSE Lions, időt kért Sebastjan Krasovec (84-71). Molnár kosarával még megpróbált egy nagy rohamot indítani a vendég alakulat, de bár lehetősége volt rá, nem tudott bejönni tíz alá (86-74). Hiába büntetőztek jól a piros-feketék, Ford is dobott egy hármast egy hazaiaknak, ami gyakorlatilag két perccel a vége előtt el is döntőtte a találkozót. Nagyot küzdött az MVM-OSE Lions, kétszer ki is tudott egyenlíteni, de összességében megérdemelt győzelmet aratott a Kaposvári KK. 93-85.
 
Kaposvári KK – MVM-OSE Lions 93-85 (27-21, 23-23, 25-22, 18-19)
 
Bajnokság, középszakasz, középház 3. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna
V.: Papp Péter, Ádám József, Sörlei Attila (Bogárdi János)
 
Kaposvár: Hilliard 17/9, Plézer -, Price 21/9, Hendlein 8/6, Martin 20. Cserék: Krnjajszki 2, Puska -, Diggs 2, Ford 12/3, Csorvási 11.
 
Oroszlány: Ihring 12/6, Carev -, Calhoun 12/12, Burns 13, Molnár 11. Cserék: Ruják 7, Mesicek 23, Mucza -, Parrish 3, Dorogi 4.
 
 
 
A papírformát tekintve a Nyíregyháza tűnt a találkozó esélyesének az Atomerőmű SE ellen az alsóházi középszakasz 2. fordulójában. A hazaiak győzelemmel indították az alsóházi küzdelmeket, míg a paksiak Zalaegerszegen szenvedtek vereséget.
 
Kiss Benedek triplájával vette kezdetét a mérkőzés, amire Taylor rögtön válaszolt távolról. Fej-Fej mellett haladtak a csapatok, egyik sem tudott meglépni a másiktól. Coleman közelije után még 7-4-re a hazaiak vezették, majd Eilingsfeld és Taylor dupláival átvette a vezetést az ASE. Bryce duplája érkezett, majd Brownnak is a gyűrűbe hullott az első hárompontosa. Eilinsgfeld továbbra is aktív maradt, de Pipiras sem tétlenkedett. A litván erőcsatár egy hármassal válaszolt. A csereként beszálló Kovács is pontosan célzott távolról, de Bryce még egyenlített büntetőkből. Úgy tűnt, hogy Pipiras zsákolásával a nyírségiek zárhatják vezetéssel az első játékrészt, de Kis Raul első megmozdulásával a kék mezesek megfordították a találkozó állását (20-21).
 
A második negyed aztán már egyértelműen az atomvárosiakról szólt. A Nyíregyháza egyre pontatlanabb lett támadásban, ezt pedig a vendégek kihasználták. Fokozatosan növelték az előnyüket, ebben pedig nagy segítségükre volt a csapatuk játékába új lendületet hozó Keithre. A nyíregyháziak kihagyták a helyzeteiket, mindeközben Brown közelije után már tíz ponttal vezettek a vendégek. Bryce középtávolijával és Bazsó hármasával kapaszkodott volna feljebb a nagyszünet előtt a hazai együttes, ám Taylor többször is jókor szólt közbe, így tizenkét pontos vendég előnnyel vonulhattak a csapatok az öltözőbe (31-43).
 
A harmadik negyedben a paksiak is „felnőttek” a hazaiak mellé az elhibázott helyzeteket illetően. Öt és félpercet kellett várni, amíg megszületett a második félidő első kosara, ekkor Bazsó értékesített egy közelit. Az ASE-nak nem kellett aggódnia, hiszen még így is tíz pont volt az előnyük. A hátralévő percekben ezt mindvégig sikerült is tartaniuk a vendégeknek, így még csak szoros sem tudott lenni a mérkőzés. Bryce és Johnson megmozdulásainak köszönhetően három pontot ledolgozott hátrányából a Nyíregyháza, de még így is megmaradt kilenc pont fórja a paksiaknak (44-53).
 
Pacevicius és Bryce kosárváltásával indult a záró tíz perc, majd Taylor talált be. Érdemben nem csökkent az atomvárosiak előnye, hiába talált be Coleman egymás után kétszer, mert Eilingsfeld egy távolit küldött a helyére. Későn kapcsoltak a nyíregyháziak, az utolsó két percben kezdték fokozni a tempót. Az utolsó percben már folyamatosan faultolni kényszerültek annak érdekében, hogy ne pörögjön le a hátralévő idő. Hiába próbált meg mindent ekkor Pethő Ákos csapata, ezen az estén nem volt valós esélyük az ASE ellen, akik zalaegerszegi vereségüket követően javítottak (67-73).
 
HÜBNER Nyíregyháza BS - Atomerőmű SE 67-73 (20-21, 11-22, 13-10, 23-20)
 
Bajnokság, középszakasz, alsóház 2. forduló
Nyíregyháza, Continental Aréna
V.: Benczur T., Lengyel Á. J., Horváth Cs. B. (Dernei G.)
 
Nyíregyháza: Johnson 13/3, Bryce 15, Kiss B. 5/3, Pipiras 9/3, Coleman 10/3. Csere: Suárez 10/3, Bazsó 5/3, Bus -, Anda -.
 
Paks: Brown 7/3, Taylor 18/6, Frank -, Brzoja 1, Eilingsfeld 21/3. Csere: Kis R. 3/3, Keith 12/6, Pacevicius 4, Pajor -.
 
 
 
A hazai együttes kezdte jobban a találkozót, hiszen egy 5-2-es rohammal tudtak indítani. (5-2) Drenovac büntetőivel felzárkózott a Debrecen, majd egy ideig fej-fej mellett haladt a két csapat. (9-8) Úgy tűnt, hogy Pollard közelijével el tud lépni a KTE, de Aska szépíteni tudott. (11-10) Feljebb váltott a hazai gárda és egy gyors 5-0-s futást csinált, amivel kialakult a mérkőzésen az addigi legnagyobb különbség. (16-10) Kovács törte meg a vendégek kosárcsendjét, majd kis időn belül újra pontokat szerzett a vendég együttes, de a hazaiak nem tétlenkedtek és kialakítottak egy tizenegy pontos különbséget. (25-14) Úgy tűnt, hogy tízen belülre zárkózik a DEAC, de Klobucar egy utolsó másodperces triplával újra tíz pontos különbséget állított be. 28-18
 
Gyors kosarakkal kezdtek a vendégek és sikerült egy 2-7-es futással öt pontra csökkenteni a különbséget, amiből Dzeletovics és Hagins jócskán kivette a részét. (30-25) Rövidzárlatot kapott a KTE és egy 0-10-es rohamot csinált a Debrecen, így a találkozó során előszőr a vendég együttes vezetett. (30-35) Pollard törte meg a hazaiak kosárcsendjét, de az öt pontos debreceni vezetés gyorsan visszaállt. (32-37) Sikerült felzárkóznia a Kecskemétnek, majd innentől a negyed végéig fej-fej mellett haladtak, majd Pollard triplájával megint átvette a vezetést a hazai együttes. 44-42
 
A második félidő elején az első pár támadásból nem született kosár, majd Aska szerezte meg az első kosarat az etapban, erre válaszul egy 7-0-át csináltak a kecskemétiek. (51-44) Kicsit jobb periódust fogott ki a vendégcsapat, majd Hagins hármasával már csak egy pontra voltak az egyenlítéstől, ekkor időt is kért Forray Gábor. (51-50) Sikerült megtörnie a rövid kosárcsendet a kecskemétieknek, majd kis idő múlva kiegyenlített a DEAC. (53-53) Lassan kezdtek ellépni a fehér-mezesek és újra egy ötpontos különbség alakult ki, ekkor időt kért Berényi Sándor. (62-57) Egy fault utáni reklamálásért kapott Hagins egy technikait. A negyed végéig komoly iramot diktált a hazai gárda és ezáltal tizenhárom pontos vezetésre tett szert. 73-60
 
Kosár kosarat követett az utolsó felvonás elején, így komolyabb változás nem történt a pontok terén. (79-64) Feljebb kapcsolt a KTE és egy 5-2-es futással elhúzott öt perccel a találkozó vége előtt. (84-66) Jobb periódust fogott ki a Debrecen és így majdnem tíz ponton belülre zárkózott, de ekkor Wittmann tett arról egy trojkával, hogy megmaradjon a magabiztos vezetés. (87-73) Kis idő múlva viszont sikerült tízen belülre jönniük a vendégeknek körülbelül két és fél perccel a mérkőzés vége előtt, köszönhetően Thamesnek és Dzeletovicsnak. (87-78) Dzeletovics is összeszedett egy technikait, aminek büntetőjét Wittmann értékesítette. Mindkét oldalon még született pár pont, majd végül nyolc pontos hazai vezetéssel zárult a találkozó. 90-82
 
Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - DEAC-Tungsram 90-82 (28-18, 16-24, 29-18, 17-22)
 
Bajnokság, középszakasz, középház 3. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
V.: Földházi T. P., Farkas G., Nyilas I. (Bognár T.)
 
KTE: Pollard 21/3, Klobucar 19/9, Dramicsanin 17/3, Milutinovics 9/3, Fazekas -. Csere: Kiss -, Wittmann 20/15, Karahodzsics 4, Ivkovic -.
 
DEAC-Tungsram: Thames 12/6, Drenovac 17/3, Valerio-Bodon -, Dzeletovics 6, Aska 18. Csere: Hagins 15/9, Kovács 2, Polyák 9/3, Neuwirth 3/3.
 
 
 
Remekül bekezdett a Körmend, Stokes triplázott, majd Gordon zsákolt, megléptek 5-0-ra a hazaiak. Pongó triplájával szépített az Olajbányász, kisvártatva - Cakarun ponterős játékának köszönhetően - pedig már az egyenlítés is meglett (7-7). A szolnoki center remekelt, már nyolc pontnál járt négy és fél perc játék után, Badzim gyorsindítása után pedig a vezetés is meglett a vendégeknek (12-13). Young a beállása után azonnal kosarat szerzett, de Ralf Martinez révén újabb hármast dobtak a hazaiak - ez már a harmadik volt a negyedben -, majd Gordon szerzett labdát és ment végig a pályán (17-15). White szépen oldott meg egy akciót, ráadásul büntetőt is dobhatott, de mindeközben Wesley Gordon fél lábon ugrálva elhagyta a parkettát (19-15). A hátralevő időben úgy tűnt, hogy ezt az előnyt már megőrzik a vasiak, de nagyot hajrázott az Olajbányász és kiegyenlített a negyed végére. 21-21.
 
Stokes bravúros 2+1-es akciójával startolt a második etap, majd Ferencz Csaba egy-egyezett és dobott egy rá jellemző középtávolit, időt is kért Gasper Potocnik (26-21). Hiába Cakarun szépítése, Durázitól is jött egy körmendi hármas, majd Stokes két büntetője következett (31-23). Kisvártatva már meglett a közte tíz is, viszont Gordon továbbra sem térhetett vissza a pályára (35-25). Hosszabb gólcsend következett, amit Cummings egy alapvonali bedobás után tört meg, majd Antonisz Konsztantinidesz kért időt, hiszen kicsit megakadt a körmendi gépezet, főleg támadásban (35-27). Vissza is állt a közte tíz, főként Stokes eredményes kosárlabdájának köszönhetően, de megint jobban bírta az utolsó percet a Szolnok. 43-35.
 
A fordulás után Subotic csak egy büntetőt tudott értékesíteni, ami után közel két percet kellett várni az újabb kosárra, végül Young talált be, szintén büntetőből (43-38). White hármasával megszületett az első körmendi kosár is a második félidőben, így pedig vissza is állt a közte nyolc (48-40). Több hiba is becsúszott mindkét oldalon a következő periódusban, Cakarun kosara után időt kértek a hazaiak (48-42). Cummings brusztolós közelijét követően tovább lopta a távolságot az Olajbányász, majd Cakarun is visszatett egy támadólepattanót, kezdett kidomborodni a palánk alatti különbség a csapatok között (48-46). Feszültté vált a hangulat, kisebb dulakodás is kialakult a játékosok között, ami után Ferencz dobhatott két büntetőt (50-46). Innen jött egy 4-0-ás periódus a vendégektől, ezzel pedig ki is egyenlítettek a szolnokiak (50-50). Remekelni kezdtek a vasiak, innen jött egy 9-2-es futás tőlük a negyed hajrájában, amikor Young triplája beakadt a szolnokiaknál. Durázi labdavezetésből verte meg Suboticot, előnnyel várhatta a mindent eldöntő tíz percet a Körmend. 61-56.
 
Ferencz hármasával visszaállt a félidei nyolc közte, ám Cummings egyből egy duplával jelentkezett, majd Pongó dobott egy hármast gyorsindításból, időt kért Antonisz Konsztantinidesz (64-61). Elkezdtek fáradni a felek, kicsit könnyedelműbbé vált a védekezés, elkezdte újra növelni a távolságot a Körmend (69-63). White ziccere után időt kellett kérnie Gasper Potocniknak, de a vasi hátvédet a társak vitték le a mozdulatsor után (71-63). Nem tudott közelebb férkőzni az Olajbányász, Henry kosarával pedig ellépett tízzel a Körmend (73-63). Cummings kosaraival zárkózott a Szolnok, majd Badzim állhatott oda a vonalra egy perccel a vége előtt (73-67). A hátvéd büntetői bementek, majd mindkét oldalon jött egy-egy eladott labda (73-69). Durázi kapott labdát a palánk alatt, időt kért Gasper Potocnik, de már csak 39 másodperc maradt (75-69). Labdát szereztek a hazaiak, majd Badzim kapott technikai hibát, ami el is döntötte a későbbieket. Az Egis Körmend Wesley Gordont korán elveszítve is legyőzte a Szolnoki Olajbányászt a piros-fekete rangadón. 75-69.
 
Egis Körmend – Szolnoki Olajbányász 75-69 (21-21, 22-14, 18-21, 14-13)
 
Bajnokság, középszakasz, felsőház 3. forduló
Körmend, Városi Sportcsarnok
V.: Cziffra Csaba Zsolt, Kapitány Gellért, Minár László Balázs (Bodrogváry Iván József)
 
Körmend: Stokes 20/9, White 19/3, Takács 2, Szavics 2, Gordon 6. Cserék: Henry 4, Durázi 7/3, Ferencz 12/6, Martinez 3/3, Krivacsevics -.
 
Szolnok: Pongó 6/6, Badzim 6, Pallai 2, Subotic 3, Cakarun 24. Cserék: Young 10/3, Gilszki -, Kovács 2, Rudner 2, Cummings 14.
 
 
 
Az alsóházi küzdelmeket Nyíregyházán vereséggel kezdő PVSK fogadta az Atomerőműt legyőző Zalaegerszeget. Hazai pályán javítani készültek a baranyaiak, ám a vendégek jó formája miatt ez nem tűnt könnyű feladatnak.
 
Jól kezdett a ZTE, két és félperc elteltével 2-9 állt az eredményjelzőn, amikor Wilson dobott be egy közelit. Brkics válaszolt, de Barnett kosarai és Horti duplája után továbbnyílt az olló. Ivosev triplája nagyon kellett a hazaiaknak. Goldring kétpontosát követően, 9-15-nél már lőtávolságon belül voltak a hazaiak. Közel öt perc még hátra volt a negyedből, de a pécsiek egyszerűen képtelenek voltak a gyűrűbe találni. A vendégek jól védekeztek, és ezt kihasználva a támadásaiakat is sikerült pontokra váltaniuk. A különbség egyre csak nőtt: előbb DeCosey büntetői után tízzel mentek a zalaiak, majd Wilson duplája és Holton két kosara után beállt az első negyed végeredménye (9-25).
 
Holton távolija nyitotta a második negyedet, a PVSK pedig Meleg büntetőjével a 12. percben érte el a tíz pontot. Wilson középtávoliját követően már húszpontos volt a differencia. 10-30-at követően Ivosev és Donaldson talált be, de ez csak átmeneti sikernek bizonyult a hazaiak számára. DeCosey továbbra is ponterősen játszott, Parks közelije után a különbség 23 pont volt a felek között. Úgy tűnt, hogy sikerül húsz pontra felzárkóznia a baranyai együttesnek, de Parks újabb kosara még belefért a dudaszó előtt (21-43).
 
5-0-val indította a második félidőt a PVSK, de a ZTE nem torpant meg. Haynes-Jones megmozdulásaira mindig jött válasz egy kék-fehér mezestől. A játék ugyan kiegyenlítettebb lett, de sokkal többre lett volna szükség ahhoz a hazaiaktól, hogy újra szorossá tudják tenni a találkozót. Húsz pont körül állandósult a különbség, ami a vendégeknek kedvezett. Az utolsó megmozdulás ismét a zalaegerszegieké volt, Holton hárompontosa zárta a játékrészt (41-65).
 
Ahogy az várható volt, a mérkőzés utolsó negyede már nem tartogatott sok izgalmat. A Pécs még próbálkozott, kétszer is feljöttek tizenöt pontra, de ez nagyon kevés volt ahhoz, hogy érdemben hozzá tudjanak szólni a végeredmény alakulásához. A Zalaegerszeg magabiztos győzelmet aratott, és jó helyzetből várhatja a folytatást (60-79).
 
Pécs VSK-VEOLIA - Zalakerámia ZTE KK 60-79 (9-25, 12-18, 20-22, 19-14)
 
Bajnokság, középszakasz, alsóház 2. forduló 
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok
V.: Dr. Mészáros Balázs, Goda László, Kovács Nimród János (Dr. Gincsai János Péter)
 
PVSK: Haynes-Jones 11/3, Goldring 2, Carpenter 7/3, Ivosev 9/3, Brkics 13. Csere: Donaldson 6, Meleg 9, Farkas -, Popadics -, Bíró 3/3, Hogye -.
 
ZTE: Wilson 12, DeCosey 21/6, Takács M. 1, Horti 3, Barnett 15. Csere: Révész 2, Németh Á. 6, Polster -, Holton 15/9, Parks 4.

Vármegyei szövetségek