Szurkolói fotókkal is biztathatjátok a férfi magyar válogatottat a világbajnoki selejtezőn!
24
Feb
2022
Szurkolói fotókkal is biztathatjátok a férfi magyar válogatottat a világbajnoki selejtezőn!
2022. február 24.  |  13:59
A ‘Seyu - Együtt a győzelemért!’ szolgáltatásának köszönhetően a helyszíni hangulat tovább fokozódhat a Magyarország - Montenegró mérkőzésen, hiszen ismét szurkolói fotókkal buzdíthatjátok a nemzeti csapatot - egyenesen a Főnix Aréna kijelzőiről!
 
Nagy csatára számíthatunk a 2023-as férfi kosárlabda világbajnokság európai selejtezőjén. A Magyarország - Montenegró mérkőzésen a hangulat garantált lesz, az MKOSZ-nek köszönhetően pedig újra lehetőség lesz arra, hogy azok is ki tudják fejezni támogatásukat a nemzeti csapat felé, akik nem tudnak személyesen ott lenni Debrecenben.
 
A Seyu innovatív képküldő szolgáltatásával a szurkolók motiváló üzenetekkel ellátott szelfiket tudnak küldeni a Montenegró elleni világbajnoki selejtezőre. A szelfik a Főnix Aréna kijelzőin jelennek meg a mérkőzés ideje alatt, így bárki könnyedén támogathatja a válogatottat - akár otthonról, akár a helyszínről is.
 
 
Hogyan lehet szurkolói képet küldeni?
 
1. Kattints az alábbi linkre: https://bit.ly/MKOSZ_selfies
(Élvezd a szurkolás élményét Chrome/Safari böngészőben vagy töltsd le a Seyu appot!)
2. Jelentkezz be!
3. Válaszd ki a mérkőzést!
4. Készíts egy fotót, adj hozzá egy szurkolói üzenetet, majd küldd el a képet!
 
A képküldéshez fontos, hogy a képernyő elforgatás be legyen kapcsolva!
 
A fotó elkészítése után, a jóváhagyást követően a kép az esemény nevével fémjelzett keretet kap, amelyen megjelenik a kiválasztott szurkolói üzenet is. Az így létrehozott kép kikerülhet a debreceni Főnix  Aréna kijelzőire, így akár maguk a játékosok is találkozhatnak a beküldött képekkel.
 
A szurkolói képek könnyedén megoszthatók a közösségi média felületeken is. A Seyu az esemény végén a szurkolói képeket egy albumban közzéteszi, hogy a szurkolók büszkén osszák meg a szurkolás élményét közösségi hálójukkal. Kövesd a Seyu és az MKOSZ Facebook oldalát, hogy időben értesülj a fotógyűjteményről.
 
Biztasd Te is egy szurkolói fotóval a játékosokat! Szelfizésre fel!
 
#FIBAWC

Vármegyei szövetségek