Már kaphatóak a jegyek a női Magyar Kupa döntőjének napjára
20
Feb
2022
Már kaphatóak a jegyek a női Magyar Kupa döntőjének napjára
2022. február 20.  |  11:02
Elérkeztünk az idei Killik László Női Magyar Kupa döntőjének napjához. A háromnapos tornának idén a miskolci DVTK Aréna ad otthont, a jegyek pedig már kaphatóak a mai napra is.
 
A diák/nyugdíjas belépőjegyek 1.000 Ft-ba, a normál jegyek pedig 1.500 Ft-ba kerülnek. A diák/nyugdíjas kedvezményekre való jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.
 
Hat éves kor alatt ingyenes a belépés, viszont a beléptető rendszer miatt számukra is szükséges ingyenes regisztrációs jegy váltása: erre technikai okokból csak személyesen van lehetőség a jegypénztárakban.
 
Egy órával a mérkőzés előtt a DVTK Aréna jegypénztárában, valamint online is kaphatóak belépőjegyek.
 
A DVTK kosárlabda mérkőzéseire szóló bérletek a Killik László Női Magyar Kupa döntőjére nem érvényesek!
 
A vasárnapi napra az alábbi linken lehet jegyet venni:
 
 
 
 
A nyolcasdöntő harmadik napjának programja:
 
2022. február 20., vasárnap
 
15:30   NKA Universitas PEAC - Atomerőmű KSC Szekszárd (bronzmeccs)
18:00   Sopron Basket - DVTK (döntő)
 
 
A DVTK Aréna szektorbeosztása a harmadik napon:
 
DVTK Ultra szektor: A szektor
DVTK szektorok: B (fél), D, E, F szektor
Atomerőmű KSC Szekszárd szektorok: I, J szektor
Sopron Basket, NKA Universitas PEAC szektor: K szektor
 
 
Belépés
 
A kapunyitás a mai napon 14 órakor történik.
 
Az interneten vásárolt jegyeket nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A DVTK Arénában nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására.
 
A mérkőzések 18 év fölött csak védettségi igazolvánnyal látogathatóak. A belépés meggyorsítása érdekében a pénztárak mellett várják önkénteseink a szurkolókat, akik a rendezvényre történő belépés előtt a magyar védettségi kártyák/EU védettségi igazolások és egy személyi azonosításra alkalmas okmány (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél) egyszeri ellenőrzése után minden belépésre jogosultnak karszalagot ragasztanak fel, mely mindhárom napon érvényes, amennyiben azt végig a csuklón viselik. A 18 év alattiak felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is szurkolhatnak, de a karszalag viselése nekik is kötelező.
 
Járványügyi intézkedések
 
Kérjük, tartsák be az általános higiéniás előírásokat (zsebkendőbe vagy könyékhajlatba tüsszentsenek, stb.). Betegség tünetével (láz, torokfájás) érvényes jegy birtokában is inkább maradjanak otthon! Kérjük, vegyék igénybe a kihelyezett fertőtlenítő hatású szappant és kézfertőtlenítőket! Maszk használata a mérkőzés teljes időtartama alatt kötelező! A jogszabályi környezet folyamatosan változhat, ami miatt a belépés feltételei is változhatnak - amennyiben ez a helyzet, arról a szervezők tájékoztatást adnak.
 
 
A 2022-es Killik László Női Magyar Kupa hivatalos honlapja:
 

Vármegyei szövetségek