Férfi egyetemi bajnokság: Egyetlen pont döntött a Közgáz-BME derbin
02
Dec
2021
Férfi egyetemi bajnokság: Egyetlen pont döntött a Közgáz-BME derbin
2021. december 2.  |  12:24
Egyetlen mérkőzés hozott izgalmakat - ám az annál nagyobbakat - a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság idei utolsó teljes fordulójában: a Közgáz egy színvonalas, fordulatos összecsapás utolsó pillanataiban bemutatott 2+1-es akcióval múlta fölül a BME gárdáját. A többi összecsapáson érvényesült a papírforma, gyakran alakult ki nagy különbség a küzdő felek között. A DEAC 140, a címvédő MOGAAC 136 pontig jutott. Idén még néhány halasztott mérkőzést játszanak majd, s köztük lesz a keleti csúcsrangadó, a két veretlen együttes, a Miskolci Egyetem és a DEAC összecsapása.
 
 
 
Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság, férfiak
 
Keleti csoport, 8. forduló
 
DMSE – Nyíregyházi Egyetemi SE 72-97 (14-23, 27-31, 11-17, 20-26)
Debrecen, OEC tornaterem, 10 néző V.: Kisházi, Bács.
 
DMSE: Herczku 12/6, Bakos 8 Soliman 9, CSIRPÁK 14/12, UDOISE 23. Csere: Szilágyi 2, Szabó, Halász 4. Edző: Kovács István.
 
Nyíregyházi Egyetemi SE: TISZA 24/6, VIDA 15/12, SZILASI 23/21, Verba 8/6, Skorcov 4. Csere: Bolden 4, BÍRÓ 10, Mokánszki 4, Lakatos 5, Demeter. Edző: Bus Iván.
 
A baráti hangulat már a mérkőzés előtt is borítékolható volt, mivel a hazai csapatnak több nyíregyházi születésű játékos is tagja. Természetesen a feldobás után komolyabbra fordult a dolog, és a kilátogató nézők több szép megoldásnak is tapsolhattak. Míg a hazaiak komolyan védekezve, minden erejüket mozgósítva szereztek kosarakat és próbáltak „tapadni”, a vendégek könnyedén tartották meg a pár pontos előnyüket. A Nyíregyháza néha megrázta magát, s ekkor a vendégek emeltek a sebességen, így egy pillanatig sem forgott veszélyben a győzelmük, de a DMSE csapata sem vallott szégyent egy pillanatra sem. A debreceni csapatban a két magasember villogott: Csirpák Patrik távolról volt extra, míg Daniel Uduoise 23 pontja és 23 lepattanója minden elismerést megérdemel. Ami a nyíregyháziakat illeti, Tisza Bálint sebességével a hazaiak nem tudtak mit kezdeni, így könnyedén szórt 24 pontot, míg Szilasi Bence dupla-duplát ért el 23 ponttal (amelyet 7 (!) hárompontos kosárral fűszerezett meg) és 11 lepattanóval. Mellettük több jó egyéni teljesítmény is színesítetté a statisztikai lapot a vendégek oldaláról.
 
Kovács István: - Gratulálok a csapatomnak! A sok sérülés és betegség miatt magunk alatt voltunk, de száz százalékon pörögtünk. Köszönöm az ellenfélnek a sportszerű hozzáállást!
 
Bus Iván: - Jó hangulatú mérkőzéssel zártuk az évet, örülök a győzelemnek.
 
 
 
NKE SE – Miskolci Egyetem 43-93 (10-26, 17-26, 13-25, 3-16)
Budapest, Ludovika Aréna, 20 néző. V.: Nepp, Káré.
 
NKE SE: Pilinszki 3, Tóth M. 8/6, DÉR-SZABÓ 21, Póczos S. 2, Póczos M. 4. Csere: Mitiner 3/3, Hajas 2, Darvas, Tóth Á. Edző: Mészáros István.
 
Miskolci Egyetem: Orliczki 13/6, Sándor 21, BÍRÓ 15, SZICSÁK 13/3, RAGÁLYI 9. Csere: SZŐKE 15/6, Nyíri 7/3. Edző: Béres Dávid.
 
A papírformának megfelelően már az első percekben magához ragadta a kezdeményezést a vendég együttes. A hazaiak elrontott támadásait követően gyorsan szervezték akcióikat, és már szünetre jelentős különbség alakult ki a mérkőző felek között. Fordulás után a ludovikások már valamivel nagyobb küzdelemre kényszerítették a miskolci csapatot, azonban ezzel el is készültek az erejükkel, és az utolsó tíz percben tovább növelte előnyét a keleti csoport egyik favoritja. A hazaiaknál Dér-Szabó Dániel járt közel a dupla-duplához (21 pont, 8 lepattanó), míg vendég oldalon elsősorban a tripla-dupla közelében járó Szőke Gábor (15 pont, 10 lepattanó, 8 gólpassz), valamint a dupla-duplától egyetlen ponttal elmaradó Ragályi Levente (9 pont, 11 lepattanó) emelkedett ki a mezőnyből.
 
Mészáros István: - Talán most nyújtottuk a legjobb teljesítményt a bajnokságban, azonban ma egy nagyon jó MEAFC volt az ellenfelünk. Gratulálok nekik a győzelemhez, de az én játékosaim is megérdemlik a dicséretet!
 
Béres Dávid: - Esélyesként érkeztünk a találkozóra, és ennek megfelelően magabiztos győzelmet arattunk. Dolgozunk tovább céljaink eléréséhez, ellenfelünknek sok sikert kívánunk a továbbiakra!
 
 
 
Szegedi RSC - Eszterházy SC 92-47 (26-14, 17-14, 27-8, 22-11)
Szeged, Topolya sori Sportcsarnok, 30 néző. V.: Utasi, Márkus.
 
Szegedi RSC: BELLA 13/3, CSORNAI 16/9, KASS 32/15, Lőrincz 11/3, TRÁSER 8. Csere: Viktor 10, Szabó A. 2. Edző: Kiss Zsolt.
 
Eszterházy SC: KEREKES 17/9, Pomázi 6/6, Benyovszki 5/3, Kátai, Bocsi 2. Csere: Högerl Bu. 8/6, Kelemen 2, Vörös 5/3, Högerl Be. 2. Edző: Máté Balázs.
 
Nagy iramú, pörgős mérkőzést hozott a két csapat összecsapása. Az első félidőben, elsősorban Kereks Hunor révén, sikeres távoli dobásaiknak köszönhetően a vendégek még jól tartották magukat. A harmadik negyedben a dupla-dupláig jutó Kass Ferenc (32 pont, 10 lepattanó) vezérletével tetemes előnyt harcolt ki a hazai gárda, amit az utolsó játékrészben tovább tudott növelni, így magabiztos szegedi siker született.
 
Kiss Zsolt: - Betegségek és sérülések miatt kevesen tudtunk csak kiállni a  meccsre, ennek ellenére azt kértem a fiúktól, hogy ne spóroljanak az energiával, és próbáljunk lendületesen és gyorsan játszani. Tetszett a hozzáállás, és örülök a győzelemnek! Mindent jót kívánok az egri csapatnak!
 
Máté Balázs: - Gratulálok a hazai csapatnak, amelynek játékosai edzőjükhöz méltó pontossággal céloztak a hárompontos vonalon kívülről! Nagyon hasznos volt a mai mérkőzés abban a tekintetben, hogy a váltások ellen hogyan is kellene a támadást folytatnunk, hiszen ebből kifolyólag ötlettelen akciókba sodortuk magunkat kevés idővel az órán. Az ellenfél külső sora nagyon agilis és kemény védekezést mutatott, amit nagyon kevésszer sikerült megbontani. Még egyszer gratulálok a Szegednek, nagy szeretettel várjuk őket tavasszal!
 
 
 
Közgáz SC és DSK - BME-MAFC 71-70 (15-12, 18-20, 20-15, 18-23)
Budapest, Kinizsi u., 50 néző. V.: Bagi, Bátovszky.
 
Közgáz SC és DSK: LACZÓ 10/6, KUTROVICH 22/6, Németh B. 3/3, ÚR 10, KOMMA 4. Csere: BARTHA 16/3, Bea 2, Limpek 2, Papp D., Csepregi 2. Edző: Vladár Csaba.
 
BME-MAFC: Koflanovics 3/3, BÓR 11/9, LÁNG-MITICZKY 17/15, ROZS 18/12, SZÁNTÓ 12. Csere: Vantal 3, SEBŐK 10, Pásztor, Horváth M., Svéda 1, Rados. Edző: Tiba Klára.
 
Népes közönség előtt, idegesen, kapkodva kezdték a felek a fővárosi derbit. A Közgáz tűnt kicsit kevésbé feszültek, Úr Mátyás harcos palánk alatti játékával és Laczó Levente triplájával 7-0-ra ellépett. Rozs Máté "fújt ébresztőt" tripláival, Szántó Levente pedig parádés, egész pályás "szóló" után zsákolt hatalmasat - látványos kosarakkal zárkózott a BME. Ahogy a mérkőzést, a második etapot is a Közgáz kezdte jobban, majd Szántó újabb zsákolásaival és Láng-Miticzky Dániel tripláival a szakasz közepén egy 15-4-et "futva" fordított a "műszaki alakulat" az ekkor támadásban kapkodó hazaiakkal szemben. A félidő hajrájában Bartha Ákos és Kutrovich Bence villanásaival visszaszerezte a vezetést a Közgáz. A harmadik negyedet is a vendéglátó kezdte jobban Bartha vezérletével egy 6-0-lal. Amellett, hogy elléptek a hazaiak, a vendégeket egy sérülés is sújtotta, a kezére esve megsérült a látványosakat zsákoló, védekezésben pedig a két látványos blokkjával a "légelhárításért" is felelő Szántó. Ezt követően a vendégeket éppen a helyére érkező Sebők András tartotta versenyben ügyes közeli kosaraival.
 
Hazai oldalon viszont Kutrovich kapta el nagyon azt a bizonyos fonalat. Helyzeteit jól megválasztva és azokat nagy hatékonysággal értékesítve szinte tarthatatlan volt, alaposan "megszórta" a BME együttesét, s Laczó is villant újabb hármassal. A vendégeknél Bór Milán is triplával "jelentkezett, a záró etap közepén azonban 10 ponttal ellépett a Közgáz. Ekkor Tiba Klára alacsony szerkezetre váltott, csapata pedig az addig látottnál is jóval agresszívebb védekezést mutatott be. Ez megzavarta a hazaiakat, akik sorra adták el a labdákat, a vendégeknek viszont a szerzett labdák meghozták a ritmust támadásban. Beindult a "műszaki nehéztüzérség", Láng-Miticzky, Bór, majd a végjátékban Rozs is triplát dobott, és egy 14-2-vel fordított a BME. A végjátékban kétpontos vendég vezetésnél Bartha szerzett harcosan, agresszíven, de a játékvezetők szerint még a faulthatáron belül labdát, majd hasonló módon kosarat is. A vele szemben megítélt szabálytalanságért járó büntetőt is bedobta, s ezzel a 2+1-es akcióval a drámai végjáték után a Közgáz örülhetett ennek az egyetemi kosárlabda számára remek hírverésül szolgáló összecsapásnak a végén.
 
Vladár Csaba: - A végjátékban mindkét csapat megnyerhette volna a mérkőzést. Nem játszottunk jól, de talán egy hajszállal mi tehettünk többet a győzelemért. Ez volt az idei utolsó meccsünk, boldog karácsonyt kívánok, a hallgatóknak pedig "kalappal" a vizsgákra!
 
Tiba Klára: - Óriási hullámzások voltak a játékunkban pozitív és negatív irányban egyaránt, sok olyan hibát vétettünk, amilyeneket nem lett volna szabad. A végén azonban nagy hátrányból sikerült fordítani, de egy ítélettel, úgy érzem, elvették tőlünk a győzelmet.
 
 
 
Az 1. fordulóból elhalasztott mérkőzés
 
DEAC - NKE SE 140-61 (27-10, 29-15, 37-13, 47-23)
Debrecen, OEC tornaterem, zárt kapuk mögött. V.: Kisházi., Szűcs.
 
DEAC: VELKEY 7/3, BERZI 23/15, SIPOS 12/6, CSOMOS 24, CZERMANN 17/6. Csere: SZEKERES 35/18, Kurucz 14/12, Zsuga 8/6. Edző: Tankó István.
 
NKE SE: PILINSZKI 25/6, Hajas 13, Tóth M. 7/3, Erdős 4, PÓCZOS M. 12. Csere: Mitiner, Darvas. Edző: Mészáros István.
 
Kedd este a budapesti NKE SE csapata azok után indult útnak Debrecenbe, a csoport egyik veretlen csapatához, hogy az előző napon saját pályán már játszott egy mérkőzést, méghozzá a csoport másik makulátlan mérleggel rendelkező együttesével, a Miskolccal. Két szűk keret csatájában a vendég csapat hamar megszerezte első két pontját, a debreceni együttes azonban ezt nem hagyta "megtorlás" nélkül. Az első hazai kosár után egyértelművé vált, ki uralja a mérkőzést a továbbiakban. Ellentmondást nem tűrő, harcias, de tiszta játékkal igyekezték bizonyítani a debreceni játékosok, hogy nem véletlen a győzelmi sorozatuk. A vendég gárdán időnként azért látszott a pihenés hiánya, ennek ellenére tisztesen helyt álltak, és nem adták fel egyetlen percre sem. A hazaiaktól kiváló dobásokat láthattunk, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a 22 darab értékesített tripla. Debreceni részről Szekeres Ferenc rendkívül "dekoratív", 35 pontos, 18 lepattanós dupla-duplát ért el. A fővárosiaktól Póczos Mátyás - ha "karcsúbb kivitelben" is, de - szintén dupla-duplával (12 pont, 10 lepattanó) zárt.
 
Tankó István: - Örülök, hogy győzelemmel sikerült hangolni a Miskolc elleni következő mérkőzésünkre. Sajnálom, hogy ellenfelünk az előző mérkőzése után nem a valós tudását tudta megmutatni, biztos vagyok benne, hogy többre képesek! Sok sikert kívánunk nekik a bajnokságban! Készülünk az idei utolsó mérkőzésünkre a Miskolc ellen.
 
Mészáros István: - Gratulálok az ellenfélnek! Nagyszerű dobóformát fogtak ki, szerintem ez a hármas mennyiség ez csúcs ebben a bajnokságban. Mi még egy abszolút amatőr csapat vagyunk, úgyhogy igyekeztünk partnerek lenni. Még egyszer gratulálok az ellenfélnek!
 
 
 
 
Nyugati csoport, 7. forduló
 
ELTE BEAC - SZOESE 55-80 (15-17, 9-22, 14-25, 15-16)
Budapest, Tüskecsarnok, zárt kapuk mögött. V.: Gruber, Matics.
 
ELTE BEAC: TÍMÁR 18/12, GYAPJAS 21/15, Molnár 2, Morauvszki 2, Szabó 1. Csere: Ruska 8, Harsányi 3/3, Barna, Mészáros. Edző: Csányi Zoltán.
 
SZOESE: HORVÁTH CS. 8, KISS M. 10/3, VICZE 18/6, Oroszi 4, Habel 8. Csere: ÉRSEK 11/6, SCHVEIGHOFFER 13/3, FRISNYÁK 7, Gundinger 1. Edző: Kéri Péter.
 
A mérkőzés kezdeti szakaszában még jól tartották magukat az ELTE fiataljai, aztán a második negyedtől egy szinte teljesen új mérkőzés kezdődött. A szombathelyi főiskolások zóna védekezése remekül működött, a fővárosi fiatalok ezzel párhuzamosan nagyon sok hibával játszottak. Elkapkodott támadások, eladott labdák jellemezték játékukat. Kivételt jelentett Gyapjas Máté, majd a második félidőben Tímár Gergely ponterőssége. A szombathelyiek ezzel szemben remek csapatvédekezést mutattak be, amiből aztán gyors támadásokkal indultak meg, amivel a hazaiak ezen az estén nem nagyon tudtak mit kezdeni. Szombathelyi részről több volt a jó egyéni teljesítmény: Vicze Kristóf eredményessége mellett leginkább Kiss Mihály (9 lepattanó, 5 gólpassz) és Horváth Csaba (6 lepattanó, 7 szerzett labda, 3 gólpassz) óriási mezőnymunkája, valamint a kispadról beszállva dupla-dupláig jutó Schveighoffer Péter (13 pont, 10 lepattanó) játéka emelhető ki.
 
Csányi Zoltán: - Öt játékost ugyan láttam saját csapatomból a pályán, de sajnos nem csapatként működtünk. Igaz, akartak a srácok, de volt a mérkőzésnek egy olyan pontja, ahol elvesztettük a fonalat, aztán a mérkőzés végéig meg sem találtuk. A nehezen megszerzett labdákat sokszor könnyelműen odaajándékoztuk ellenfelünknek, amit köszöntek szépen, pontokra is váltottak. Az is tény viszont, hogy nagyon sok a hiányzónk, és a pályán lévők nagy része is kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódik. Ettől függetlenül természetesen gratulálok a szombathelyi fiataloknak, nagyon szép játékot mutattak be, amihez persze mi remekül asszisztáltunk!
 
Kéri Péter: - A mérkőzés elején egy kicsit a buszban ragadtunk, majd időkéréssel rendeztük sorainkat, elsősorban a védekezésünket. A védekezéssel építettük fel a támadásaink ritmusát. Elégedett vagyok a csapat teljesítményével.
 
 
 
TFSE – Semmelweis Egyetem 90-71 (21-14, 25-16, 21-23, 23-18)
Budapest, Testnevelési Egyetem E-terem, 40 néző. V.: Hervay, Szőts.
 
TFSE: KOPÁCSI 17/9, Lepsik 6, LAMAN 13/6, KIRÁLY 11/3, FÉLIX 13. Csere: PATAKI 14/6, SZLÁVIK 10, Velkey 6/6, Váczi. Edző: Boros Zoltán.
 
Semmelweis Egyetem: Jankó 10/6, SCHIRER 14/3, Kovács, KÓRODI 9, VÁMOSI B. 32/3. Csere: Körmöczi, Hunka 6. Edző: Weisz Miklós.
 
A mérkőzés elején nehezen talált magára a hazai csapat, ezt kihasználva jól kezdett a SOTE, és a negyedik percben 8-2-re vezetett. A TFSE magára talált, s előbb kiegyenlített, majd az első negyedet 6 pontos előnnyel zárta. A második negyedben tovább növelte a TFSE az előnyét Kopácsi Ákos kosaraival, és gyorsabb tempóra kapcsolt, amit a vendég gárda nem tudott tartani, így a félidőt 15 pontos vezetéssel zárta a budapesti alakulat. A második félidő elején megpróbáltak felzárkózni a vendégek az "izmos" dupla-duplával jelentkező Vámosi Boldizsár (32 pont, 17 lepattanó) és Tom Schirer kosaraival, ám a TFSE nem hagyta magát. A vendégek érdemben nem tudták csökkenteni a különbséget, köszönhetően részben az összesen 10 hazai triplának, valamint Félix Ákos (13-13 pont és lepattanó) és Király Zalán (11-11 pont és lepattanó) dupla-duplájának, így a mérkőzés végéig állandósult a 20 pont körüli hazai előny.
 
Boros Zoltán: - Hullámzó volt a teljesítményünk, ez meglátszott az eredmény alakulásán. Volt, amikor már húsz ponttal is vezettünk, aztán a SOTE kihasználta védelmi hibáinkat, visszazárkózott, a végén azonban magabiztosan tudtunk nyerni.
 
Weisz Miklós: - Gratulálok a TF-nek, nagyon jól játszottak! Olyan tempót diktáltak, amit csak a hetedik percig bírtunk. Utána már sem a dobóhelyzeteink, sem a védekezésünk nem volt olyan, amivel eredményesek tudtunk volna lenni.
 
 
 
Mosonmagyaróvár Széchenyi Egyetem MOGAAC - PTE-PEAC 136-68 (41-22, 25-13, 33-22, 37-11)
Mosonmagyaróvár, Bauer Rudolf Egyetemi Sportcsarnok, 30 néző. V.: Földesi, Sebesi.
 
Mosonmagyaróvár Széchenyi Egyetem: KÁMÁN B. 14/6, GEIGER 8/6, BAKON 33/27, GOSZTOLA 8, Horváth 5/3. Csere: FRIEDL 8/6, Varga T. 8/6, KÁMÁN K. 9/3, Szabó M. 8, Varga Z. 12, HÁGEN 21/6, Czirkos 2. Edző: Laky Tibor.
 
PTE PEAC: Huszka 10, Griszháber 13/3, MOGYORÓSI 13/3, Lajos 6, GERGELY 16. Csere: Németh 10, Simon. Edző: Moósz Milán.
 
A remek dobóformát kifogó címvédő mosonmagyaróváriak végig nagy fölényben játszva, 50% fölötti "találati aránnyal" összesen 20 triplát értékesítve arattak magabiztos győzelmet. A hazaiak pontjaik csaknem felét szerezték triplákból, Laky Tibor csapata minden tagjának igyekezett bőven játéklehetőséget adni. Játékosai közül Kámán Bálint 14 pontos, 11 gólpasszos dupla-duplát ért el, igaz, az erősen tartalékos pécsi gárdában is akadt 1 kosaras, aki ugyanezt elérte Gergely Péter (16 pont, 12 lepattanó) személyében. A nagy különbségű összecsapás végén azért már érződött, hogy mindkét alakulat minél előbb túl akart esni rajta.
 
Laky Tibor: - Nehéz mit mondani egy ilyen mérkőzés után. Több mint kétszáz pont, a csapatok nem sokat foglalkoztak a védekezéssel. Továbbra is van reményünk a nyugati top háromra.
 
Moósz Milán: - Sajnos olyan hiányos csapattal tudtunk eljönni, ami miatt sok sportértéke nem volt a mai mérkőzésnek. Örülünk, hogy nem sérült meg senki egyik csapatból sem, de mi így is kiálltunk, míg az NB II-ben vannak csapatok, amelyek mondvacsinált indokkal próbálnak lemondani meccseket...
 
 
 
SMAFC – Veszprémi Egyetemi SC 107-56 (34-16, 30-13, 14-13, 29-14)
Sopron, Krasznai Ferenc Sportcsarnok, 50 néző. V.: Kapusi, Hernicz.
 
SMAFC: Balogh, HEISZENBERGER 12/6, Wilcsinszky 2, FÜZI 44/9, SZEGEDI 11. Csere: KEMÉNY 13/6, JANZSÓ 12, BARCZA 9/6, Fekete 2, Kertész, Erdős 2. Edző: Farkas Dávid.
 
Veszprémi Egyetemi SC: PIUKOVITS 24, Rózsás 6/6, REHÁK 14/9, LŐRINCZ 10, Lukenics 2. Csere: Kátai, Kubik, Bazsó. Edző: Mérész Csaba.
 
A mérkőzés első perceiben egyik csapat sem fektetett nagy hangsúlyt a védekezésre, öt perc után 20-12 állt az eredményjelzőn. Ekkor a hazai csapat időt kért, és sebességet váltott, melynek köszönhetően közel húszpontosra növelte előnyét. A vendégek továbbra sem feltett kézzel játszottak, ám a nagy mezőnymunkát végző Heiszenberger Norbert (12 pont, 10 lepattanó, 6 gólpassz) vezette SMAFC gyors és pontos támadásaival nem tudtak mit kezdeni, igy szünetig tovább nyílt az olló. A harmadik negyedben a hazaiaknál egy rövidzárlat következett, 5 perc alatt mindösszesen 5 pontra voltak képesek, s ezt kihasználva Piukovits Olivér vezetésével próbált faragni hátrányán a Veszprém. A szakasz második felében a soproniaknak sikerült rendezni a soraikat, Füzi Róbert és Kemény Márton pontjainak köszönhetően újra elkezdték növelni előnyüket. A záró negyed már lassabb iramban telt, ám látványos pontok születettek, és mindkét csapatban szerephez jutottak az addig kevesebbet játszó játékosok is, a végére pedig kialakult a több mint ötven pontos különbség.
 
Farkas Dávid: - Köszönjük a Veszprém csapatának ezt a sportszerű és barátságos légkörben lejátszott mérkőzést! Örülök, hogy a 2021-es évet magabiztos győzelemmel tudtuk zárni, valamint annak is, hogy minden pályára lépő játékosom hozzá tudott tenni a sikerhez. Mivel a bajnokságban februárig nem rendeznek mérkőzést, ezúton kívánok kellemes ünnepeket és egészségben gazdag, boldog új évet minden MEFS dolgozónak és a bajnokság résztvevőinek!
 
Mérész Csaba: - Gratulálok a SMAFC csapatának, maximálisan megérdemelték a győzelmet! Külön gratulálok Füzi Róbertnek, élmény volt újra látni a pályán, örülök, hogy láthattam. További sok sikert kívánok a hazai csapatnak!
 
 
 
 
Fotó: Práczki Péter

Vármegyei szövetségek