Már lehet regisztrálni az I. Nemzetközi Kosárlabda Konferenciára
30
Nov
2021
Már lehet regisztrálni az I. Nemzetközi Kosárlabda Konferenciára
2021. november 30.  |  11:30

A Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ (KSMK) nemzetközileg is elismert szakemberek, szakértők, edzők részvételével rendez konferenciát 2022. január 13–14-én. Az eseményre már lehet regisztrálni!

 

A kétnapos konferencián, amelyet „Új határok a sporttudományban és a gyakorlatban” („New Frontiers in Sport Science and Practice”) címmel rendez meg a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ Pécsett, a Nemzeti Kosárlabda Akadémián, olyan nemzetközi szaktekintélyek vesznek részt, tartanak előadást, mint például Geno Auriemma, Ettore Messina, Pini Gershon – hogy csak néhányat említsünk a veretes névsorból. A magyar és angol nyelvű eseményen a kerekasztal-beszélgetések és világszínvonalú szakmai előadások mellett a szervezők lehetőséget biztosítanak a témában jártas szakértők számára, hogy poszter formájában bemutassák a kutatási eredményeiket, amelynek absztraktját 2021. december 15-ig adhatják le a prezentálók. A tematika elfogadásáról december 30-ig értesítik a jelentkezőket, a szerzők továbbá publikációs lehetőséget is kapnak a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ honlapján.

A színvonalas konferenciára december 31-ig bárki ingyen regisztrálhat a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ honlapján!

Aktuális információk, regisztráció: ksmk.hu/konferencia

Megyei szövetségek