Kecskeméti kosaras kavalkád kiváló időben
06
Sep
2021
Kecskeméti kosaras kavalkád kiváló időben
2021. szeptember 6.  |  10:07
A közelmúlt kecskeméti hagyományainak megfelelően a streetballt - amely kissé hűvös időben kezdődött, majd ideális utcai kosaras időben zajlott - a Mercedes Benz Kosárlabda Akadémia évnyitó ünnepségével kötötték össze. A szombati rendezvényt a nyáron az első magyar kosarasként a Hírességek Csarnokába beválasztott Németh Ágnes is megtisztelte jelenlétével.
 
Ezúttal a kenguru és a vegyes kategóriák küzdelmei hozták a legtöbb izgalmat. A hagyományos ügyességi versenyek is rendben lezajlottak, a program remek felvezetője volt a délutáni Kecskemét-Körmend edzőmeccsnek, valamint a helyi felnőtt együttes esti nyilvános bemutatójának.
 
Az idei streetball szezonzáró rendezvényére szeptember 18-án, a Kosárlabdázás Napja alkalmával kerül sor. Már lehet nevezni a jól ismert www.streetballnet.hu oldalon, amelyen a szervezők folyamatosan tájékoztatják az érdeklődőket a tervezett programról. Azt már tudni, hogy mivel 500 fő fölötti rendezvényre készülnek a szervezők, csak védettségi igazolvánnyal lehet majd belépni, a 18 év alatti csapatok pedig védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérővel juthatnak be.
 
 
 
Fotó - Streetball Challenge Hungary facebook

Vármegyei szövetségek