Kosárlabda Kecskeméten kicsiknek, nagyoknak
02
Sep
2021
Kosárlabda Kecskeméten kicsiknek, nagyoknak
2021. szeptember 2.  |  08:20
Szombaton rendezik a Kecskeméti Kosárlabdázás Napját, s benne - egy év kényszerű kihagyás után újra - a városban lassan hagyományos rendezvénnyé váló streetballt.
 
A streetballra a megszokott helyszínen, a Mercedes Benz Kosárlabda Akadémia parkolójában kerül majd sor, és ahogy az utóbbi években az érdeklődők megszokhatták, az akadémia évadnyitó ünnepsége kíséri majd. A kenguru és a vegyes kategóriákra már szép számmal érkeztek nevezések, de a szervezők a többi korcsoportba is várják a jelentkezőket, érdeklődő csapatokat a jól ismert www.streetballnet.hu oldalon. Várják, már csak azért is, mert a hétközi változékony után a meteorológiai előrejelzések szerint szombatra ideális streetball idő várható kellemes, 26 fok körüli hőmérséklettel.
 
A hagyományos ügyességi versenyeket természetesen Kecskeméten is megrendezik - a szezonzáró rendezvény, a fővárosban, a Hősök terén bő két hét múlva tartandó streetball előtti utolsó vidéki helyszínen lehet kiharcolni az országos döntőbe jutást. A Kecskeméti Kosárlabdázás Napja a kisebbeknek, fiatalabbaknak szóló akadémiai program és a streetball után, 16.30-tól a helyi felnőtt gárda nyilvános, Körmend elleni edzőmeccsével folytatódik, majd 19.30-tól a közeli Ápoló Klubban a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét felnőtt férfi együttesének csapatbemutatójával zárul, amelyre a szurkolók, érdeklődők a jelenleg érvényben lévő jogszabályoknak megfelelő igazolásokkal juthatnak be.
 
 
 
Fotó - Streetball Challenge Hungary facebook

Vármegyei szövetségek