Körmend: Jöhet a 28. streetball!
10
Aug
2021
Körmend: Jöhet a 28. streetball!
2021. augusztus 10.  |  10:20
Bő hónapos szünet után augusztus 14-én, szombaton az egyik legrégebbi helyszínen, Körmenden folytatódik az idei streetball sorozat. A vasi kisváros immáron 28. alkalommal ad otthont a szabadtéri kosaras rendezvénynek.
 
A körmendi streetballt a város polgármestere, Bebes István nyitja meg. A meteorológiai előrejelzés szombatra kánikulát, 34 fok körüli hőmérsékletet ígér, ezért a szervezők - akik kézfertőtlenítőket felállítva ezúttal is fokozottan ügyelnek az egészségügyi előírások betartására - arra kérik a résztvevőket, vigyenek magukkal naptejet, kendőt vagy sapkát, és a folyadékpótlásról is gondoskodjanak!
 
A centerpályán VIP mérkőzéseket játszanak, amelyeken a tervek szerint egy szurkolókból, egy kézilabdázókból és egy a helyi médiában dolgozókból álló csapat méri majd össze tudását.
 
A hagyományoknak megfelelően Körmenden idén is pályára lépnek a speciális olimpikonok, és természetesen a szokásos ügyességi versenyeket is megrendezik. Ami viszont újdonság lesz: a körmendi streetball történetében először, az egész sorozatéban pedig az idei nyitó kőbányai rendezvény után másodszor szerveznek 1-1 bajnokságot - ott nagy sikere volt!
 
Kenguru korosztályban a nevezés ingyenes, a nevezések pedig már érkeztek szép számmal. A "helyi erők" mellett már Zalaegerszegről, Szombathelyről és a fővárosból is jelentkeztek csapatok, de még csütörtökön éjfélig lehet nevezni az ismert www.streetballnet.hu oldalon.
 
 
 
Fotó - Streetball Challenge Hungary facebook

Vármegyei szövetségek