Streetball: Zánkán a legidősebbek és a legfiatalabbak voltak a legtöbben
12
Jul
2021
Streetball: Zánkán a legidősebbek és a legfiatalabbak voltak a legtöbben
2021. július 12.  |  14:22
Az időjárás a kegyeibe fogadta a szombati Balaton-parti, Zánkán rendezett streetball résztvevőit.
 
A hétközi kánikula, majd a viharos péntek után szombaton szabadtéri sportrendezvényhez ideális, 28 fokos hőmérséklet mellett zajlott a streetball - a résztvevők a mérkőzések között, után a kellemes, 25-26 fokos Balatonban lazíthattak, csobbanhattak.
 
A zánkai streetball elején még okozott némi "feltorlódást" a védettségi igazolványok ellenőrzése, de ahogy bejutottak a résztvevők, "felpörögtek az események". Összesen közel 80 csapat nevezett, az ország minden tájáról érkeztek játszani Zánkára. A legnépesebb a legidősebbek (35+) és a legfiatalabbak (kenguru) mezőnye volt, és a zánkai rendezvény a hölgyek, a női csapatok körében is igen népszerű volt.
 
Nagy sikert arattak a látványos ügyességi viadalok, és sok volt a kiélezett, szoros, izgalmas összecsapás, amire a pályák felől időnként fel-felharsanó nagy üdvrivalgásból lehetett következtetni.
 
Akadtak, akik e rendezvényhez igazították nyaralásukat, s a streetball befejezése után is Zánkán maradtak fürdeni.
 
Most hosszabb, bő egy hónapos szünet jön a sorozatban, amelynek következő rendezvényének házigazdája Körmend lesz augusztus 14-én. Nevezni augusztus 12-én éjfélig lehet a www.streetballnet.hu oldalon.
 
 
 
 
Fotó - Streetball Challenge Hungary instagram

Vármegyei szövetségek