Szombaton balatoni streetball
07
Jul
2021
Szombaton balatoni streetball
2021. július 7.  |  16:42
Szombaton a sorozat egyik legnépszerűbb rendezvényével, a Balaton-parti partival, Zánkán folytatódik az idei streetball-szezon.
 
A hétközi kánikula után a meteorológiai előrejelzések szerint hét végére valamelyest enyhül majd az idő, 28 fok körüli hőmérséklet várható. Eső, zápor sem zárható ki, de a szervezők remélik, hogy az égi áldás térben és időben egyaránt elkerüli a rendezvényt.
 
Már javában érkeznek a nevezések a szombati zánkai streetballra - igen népszerű a felnőtt vegyes kategória, és a szervezők örömére sok lány és női csapat is jelezte indulási szándékát. Az ország minden tájáról érkeztek nevezések, Nyíregyházától és Debrecentől Budapesten át Szombathelyig és Kaposvárig. Aki még szeretne részt venni a balatoni streetballon, csütörtök éjfélig jelentkezet a www.streetballnet.hu oldalon.
 
A szervezők kiemelték: a Zánkai Sport és Rendezvényközpontba való belépéshez szükséges a védettségi igazolvány, és a korábbi évek gyakorlatával ellentétben ezúttal az 1000 forintos strandbelépőt is meg kell váltani a résztvevőknek. Ugyanakkor ott az elmúlt napok nagy hősége miatt 26 fokra felmelegedő Balaton nem messze a szombatra felállítandó 7 pályától hívogatóan várja a mérkőzésektől "megfáradt" utcai kosarasokat egy-egy nagy csata után némi csobbanásra.
 
A hagyományos ügyességi versenyeket természetesen ezúttal is megrendezik, és néhány kézfertőtlenítőt Zánkán is felállítanak majd a pályák közelében.
 
 
 
 
Fotó - Streetball Challenge Hungary facebook

Vármegyei szövetségek