Streetball: Jeles jubileum Oroszlányban
27
Jun
2021
Streetball: Jeles jubileum Oroszlányban
2021. június 27.  |  11:05
Tökéletes időjárás, izgalmas mérkőzések, látványos ügyességi versenyek - címszavakban így foglalhatók össze a szombati jubileumi 10. oroszlányi streetball rendezvényen történtek.
 
Kellemes melegben, de a hétközi kánikulához képest enyhébb időben zajlott a jubileumi 10. oroszlányi streetball, amelyen nem kevesebb mint 8 VIP-csapat játszott a centerpályán.
 
A különböző korosztályokban, kategóriákban összesen 70 csapat nevezett, a legnépesebb a +23-as mezőny volt. A közeli Tatabányán kívül azért Budapestről, Pécsről, Kaposvárról, Monorról, sőt Szlovákiából is érkeztek csapatok. Rendkívül izgalmas, szinte drámai küzdelmet hozott az U16-os finálé.
 
Az ügyességi versenyek nagy sikert arattak, roppant látványos megoldásokat láthattak az érdeklődők a zsákolóversenyen. Üde színfoltjai voltak rendezvényen a régebbi oroszlányi labdarúgók, akik amellett, hogy VIP-mérkőzéseket játszottak, a zumba-bemutatón is részt vettek. A pályák melletti füves területen rendezett habparty óriási sikert aratott - a tűzoltók nem haboztak hosszú időn át fújni a habot a benne "fürdőzőkre".
 
Most három hét szünet következik a streetball sorozatban, majd július 10-én jön a zánkai rendezvény a helyi sport- és rendezvényközpontban. Mivel már most nagy az érdeklődés, a szervezők kiemelték: a dolgok jelen állása szerint a helyszínre csak védettségi igazolvány felmutatása mellett lehet bemenni, de a jól ismert www.streetballnet.hu oldalon folyamatosan érkeznek az aktuális, friss információk a rendezvényről.
 
 
 
Fotó - Streetball Challenge Hungary facebook

Vármegyei szövetségek