2020/2021 - Soproni Sportiskola KA/A - FALCO-Vulcano Energia KC Szombathely/A 68-58
30
May
2021
2020/2021 - Soproni Sportiskola KA/A - FALCO-Vulcano Energia KC Szombathely/A 68-58
2021. május 30.  |  16:02
A soproniak Csendes Péter és Hajnal Kristóf vezérletével valósággal állva hagyták a szombathelyi együttest, 10-2-vel kezdtek, majd a szakasz második felében egy 12-2-t bemutatva közel 20 pontos előnyt szereztek a nyitó negyed végére - sokkal jobban járt a labda, és védekezésben is többet tudtak hozzátenni Csendesék.
 
A két középső szakaszban aztán elsősorban Takács Zsolt és Horváth Natan jóvoltából kiegyenlítetté tették a játékot a Falco fiataljai, de a soproniak Csátaljai Péter és Rausch Botond révén tartották 15 és 20 pont körüli előnyüket. A záró szakaszban aztán még egyszer 10 pont környékére felzárkóztak a szombathelyiek egy kisebb futással, de a soproni együttes biztos rajt-cél győzelmét már nem tudták kétségessé tenni.
 
 
Carlos Vallejo, a Soproni Sportiskola KA/A vezetőedzője: Nem tudtuk legyőzni a Falco csapatát az idényben, így ez egy jó cél volt nekünk az utolsó mérkőzésre a szezonban. Tökéletes első negyedet játszottunk, és ez elég volt a győzelemhez.
 
Váradi Attila, a FALCO-Vulcano Energia KC Szombathely/A vezetőedzője: Katasztrofálisan kezdtünk, ellenfelünk ezt könyörtelenül kihasználta. Az első negyedben akkora előnyt adtunk, amit sokáig csökkenteni sem tudtunk. Gratulálok a Soproni csapatnak!

Vármegyei szövetségek