Zsíros Tibor Férfi K&H Magyar Kupa nyereményjáték
03
Apr
2021
Zsíros Tibor Férfi K&H Magyar Kupa nyereményjáték
2021. április 3.  |  18:32
Ahogy arról már facebookon olvashattatok, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége a női kupához hasonlóan a Zsíros Tibor Férfi K&H Magyar Kupa nyolcasdöntőjére is nyereményjátékot hirdetett, amelyre van még lehetőségetek nevezni.
 
A részvételi feltételek megegyeznek a női kupára kiírtakkal: egy legfeljebb félperces videót várunk (.avi vagy .mp4 formátumban) a press@hunbasket.hu e-mail címre egy WeTransfer link segítségével. A videóban üzenetet küldhettek kedvenc csapatotok számára, de szurkolásotokat is felvehetitek.
 
A beküldési határidő: 2021.04.05., hétfő, 12:00
 
A szövetség az összes, tartalmában megfelelő felvételt eljuttatja a kluboknak, emellett kiválasztja a legjobb videókat, melyeket a negyeddöntők közben a helyszínen és a mindigTV GO közvetítésében is le fognak játszani.
 
A kiválasztott felvételek ezt követően egymással fognak versenyezni a fb-on vasárnap reggel 9 óráig. A legtöbb like-ot kapó film lejátszásra kerül az M4 Sport döntő előtti felvezetőjében, beküldője pedig egy darab, a kedvenc csapata játékosai és vezetőedzője által aláírt labdát kap ajándékba.
 
A kupával kapcsolatos információkat megtaláljátok az esemény hivatalos honlapján:
 
 
Játssz velünk, és legyél ott virtuálisan a Zsíros Tibor Férfi K&H Magyar Kupa nyolcasdöntőjében!

Vármegyei szövetségek