Férfi NB I: A Körmend átfutott az Albán
11
Mar
2020
Férfi NB I: A Körmend átfutott az Albán
2020. március 11.  |  22:05
Sorozatban ötödször kapott ki a Kaposvár
 
Az összes többi mérkőzéshez hasonlóan a Kaposvári KK – Pécsi VSK-VEOLIA találkozót is zárt kapuk mögött rendezték meg.
 
A Kaposvár vezethette az első támadást, ami után Csakarevics értékesített egy duplát. Nem sokáig kellett várni a pécsi válaszra, Ruják volt eredményes. Csakarevics dobása a gyűrűből jött ki, de így is próbálkozhatott kétszer a vonalról, sikeresen. A túloldalon Diggs járt el hasonlóan, így 4-4 állt az eredményjelzőn az első másfél perc után. Az elején úgy tűnt, hogy lemásolják egymást a csapatok, erről árulkodott az is, hogy mindkét oldalon egy-egy eladott labda következett. Innen lépett el a Pécs egy Aiken triplával, de most a hazaiaknak volt válasza, Krnjajski célzott pontosan (7-7). Diggs játszotta tisztára magát, majd Pongó ziccerezett egy szerzett labdát követően. Norfleet lopta a távolságot, de a következő vendégakcióból egy újabb hármast süllyesztett el Diggs (9-14). Lalic kapta meg a labdát a gyűrű alatt, ahonnan nem hibázott, majd Budimir trojkája hullott be emberről. Ismét Lalic dobott kosarat a kék-fehéreknek, aztán Budimir dobott be egy büntetőt a megítélt kettőből. Davis egykezese bepattant, amire Smith lefordulása volt a válasz (15-20). Csakarevics passzolta el magát megint, de Horti nem tudott büntetni. Idegesen játszottan a felek, nagyon sok eladott labda csúszott be. A negyed utolsó percében Budimir és Davis is hozzá tudott tenni 2-2-t, így 17-22-ről várhatták a folytatást a csapatok.
 
A második játékrészt két kihagyott tripla nyitotta, az első sikeres kísérlet büntetőből érkezett, Budimir révén. Hendlein távolija beesett, Smith válaszolt. Újabb labdát adtak el a hazaiak, ez volt nekik a hetedik. Nagy csata után Smith állt bele egy üres középtávoliba, ezzel már nyolcra nőtt a PVSK előnye. Lalic egyszer talált be a vonalon túlról, Aikan zsákolása érkezett válaszként. Krnjajski ziccerrel hozta közelebb az övéit, majd Norfleet tört be (25-30), Dragan Alekszics kért időt. A kis pihenőt követően Pongó keze nem remegett meg a szabaddobások közben, ahogy Norfleet sem hibázott. Aikent találták meg szépen a társak, zsákolás lett a vége, majd Norfleet adott egy hát mögötti passzt Dramicsaninnak, aki 2+1-el hálálta meg a mozdulatsort (30-34). Aikennek ütöttek oda, aki viszont egyik büntetőjét sem dobta be. Davis kosara után már csak kettő volt vissza, megint időt kellett kérni a Pécsnek, negyvenegy másodperccel a félidő vége előtt. Ez sem állította meg a hazaiakat, Davis szerzett labdát, majd odaütöttek neki, ami után egy büntetőt dobott be. Az utolsónak szánt támadást túljátszotta a Pécs, Davisnek még maradt ideje egy távoli triplára, a labda azonban hosszas gondolkozás után végül kifelé pattant a gyűrűről. 33-34.
 
A fordulás után Horti forgatta be az emberét, majd zsákolt is egyet egy leütésből. Horti kapott technikait, ami után Norfleet küldte a helyére az egypontost, majd Lalic is dobhatott kettőt, ötven százalékos hatékonysággal (35-38). Smithnek ütöttek oda, pontosan célzott. Csakarevics pöcizett vissza egy lepattanót, de Aiken hármasból válaszolt. Hendlein a következő támadásból szinte ugyanonnan hozta vissza háromra a KKK-t, de Smith is kívülről szerzett kosarat, ezt követően pedig Pongó is betalált távolról, Smith ziccerével pedig tíz fölé nőtt a különbség, Ivkovics lépett az asztalhoz (40-51). Lalic kapott egy labdát Davistől, élt is a lehetőséggel, míg Diggs egymaga oldotta meg a maga helyzetét. Aiken verte meg az emberét, ami után Baki dobott egy saroktriplát. Pongó betörésével tizenkettőre növelte a differenciát, amire Norlfeet 2+1-e érkezett (48-57). Alekszics időkérését követően negyven másodperce maradt a csapatoknak a harmadik negyedből, egyik fél sem talált már a gyűrűbe. 48-57.
 
Közel másfél perc gólcsenddel kezdődött a záró etap, majd Diggs harcolt ki egy sportszerűtlent, de mindkét büntetőjét kihagyta. A megítélt labdabirtoklásból Ruják hármasa került a helyére, Dramicsanin válaszolt, aztán Diggs szerzett kosarat faulttal együtt, de most is kihagyta a plusz egyet (50-62). Egy hazai technikai hibát követően ezúttal Budimir állt a vonal mögé aki nem hibázott, majd egyből egy trojkát is bedobott. Hendlein tette vissza Lalic lejött labdáját, majd ismét Budimir célzott jól távolról, nyílni látszott az olló (52-69). Lalic közelijével jöttek fel a hazaiak, aztán Krnjajski triplája is jó volt, majd újfent Lalic tett hozzá kettőt, már csak tíz volt közte. Horti trojkája a legjobbkor jött a Pécsnek, 7-0-ás hazai futást állított meg ezzel. Diggs blokkolt egy nagyot és a túloldalon is ő fejezte be az akciót, Ivkovics hívta magához az övéit négy és fél perccel a vége előtt (59-74). Lalic félhorga beesett, majd a megítélt büntetője is, de a túloldalon Aiken nagyon üresen maradt. Ruják húzta vissza sportszerűtlenül Norfleet-et, aki mindkét szabaddobását értékesítette. Több hibát követően Lalic dobott egy ziccert, amivel ismét tíz volt közte, de már csak 2:06 maradt az órán (66-76). Davis dobott egy gyors tempót, aztán Krnjajski dobott be egy büntetőt. Smith triplája a helyére ment, ezzel pedig gyakorlatilag egy perccel a vége előtt végleg eldőlt a találkozó, megérdemelten nyert a Pécs, a Kaposvár pedig sorozatban ötödször kapitulált - írta a BB1.hu.
 
Kaposvári KK - Pécsi VSK-VEOLIA 73-86 (17-22, 16-12, 15-23, 25-29)
 
Bajnokság, 21. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna
V.: Papp P., Nagy V., Kovács N. (Fekete L.)
 
Kaposvár: Krnjajski 11/6, Norfleet 12, Csakarevics 6, Dramicsanin 5, Lalic 17. Csere: Davis 9, Baki 3/3, Hendlein 10/6, Bogdán -.
 
Pécs: Ruják 5/3, Pongó 9/3, Diggs 13/3, Csirics 3/3, Horti 7/3. Csere: Smith 20/6, Budimir 15/9, Aiken 14/6.
 
 
 
A Körmend átfutott az Albán
 
Alaposan bekezdett a Körmend Székesfehérváron, úgy tűnt a vendégeket zavarja kevésbé a zárt kapu.  Varnado és Edwards termelte a pontokat, míg a másik oldalon nagyon sok hiba csúszott a játékba. A negyed végére szedte össze magát az Alba, Csupkovics büntetőivel feljöttek öt pontra a hazaiak, de Wesley Person triplája ismét megnyugtatta a vasiakat. Ljubicsics  és Mcduffie  azonban egy percig sem nyugodott meg – az utolsó percekben hozott –extrájuknak köszönhetően, közel egálra mentette a negyedet az Alba Fehérvár. 26-27.
 
A második negyed első percei az Albáról szóltak, a hazaiak átvették a vezetést. Ljubicsics játszott nagyot ezekben a percekben, míg a másik oldalon Varnado vette vállára a csapatot. Fej fej mellett haladt a két együttes, nagy volt küzdés. Person triplájával vették vissza a vezetést a vasiak. Ezt követően – a negyed derekáig – maradt is a vezetés a vendégeknél, az Alba futott az eredmény után. A negyed végén a körmendiek még egy lapáttal rápakoltak, tíz ponttal “hozták” az első félidőt.
 
A második félidő is vasi kosárral kezdődött, tizenöt is volt közte. Továbbra is sok volt a hiba a hazaiaknál, míg a Körmend kontrollált játékkal őrizgette tetemes előnyét. Az Alba küzdött, de esélye sem volt közelebb férkőzni. A vasiak mindig fokozták a tempót, mindig rátettek egy lapáttal, és folyamatosan nyitották az ollót. A 25. percben 47-64 volt az eredményjelzőn. Egy perccel a negyed vége előtt már húsz is volt közte. 55-78 lett a harmadik negyed vége.
 
Az utolsó negyedben már nem történt csoda. A vasiak nem engedték kiengedni a sajtot a szájukból, teljesen megérdemelten nyerték meg a találkozót, sokkal többet tettek a győzelemért - írta a BB1.hu.
 
Alba Fehérvár - Egis Körmend 85-98 (26-27, 19-28, 10-23, 30-20)
 
Bajnokság, 21. forduló
Székesfehérvár, Alba Régia Sportcsarnok
Játékvezető: Földházi T., Tóth C., Török R. (Farkas Z.)
 
Alba Fehérvár: Govens 8/6, Guyton 17/6, Markovics 6, McDuffie 19/9, Csupkovics 10/6. Csere: Ljubicsics 11, Takács 6/3, Lukács -, Molnár 2, Csorvási 6.
 
Egis Körmend: Turner 10/6, Edwards 21/9, Németh Á. 2, ,Varnado 25/9, Taylor 10. Csere: Ferencz 17/15, Person 9/9, Oroszi -, Tóth N. -, Durázi 2, Martinez 2.
 
 
 
Száz fölött dobott, simán nyert az Atomerőmű
 
Érdekes találkozóra volt kilátás Oroszlányban, ahol az előző fordulóban Szolnokon is nyerni tudó, jó formában kosarazó OSE Lions fogadta az ugyan a harmadik helyen álló, de sokszor hektikus teljesítményt nyújtó Atomerőmű SE-t. A hazaiaknak nélkülözniük kellett ezen a találkozón a sokszor plusz energiákat adó szurkolóikat is, mert a kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel zárt kapuk mögött játszottak a csapatok.
 
Az első negyedben a támadójáték dominált mindkét oldalon, hiszen a 30 pontot túllépte mind a két csapat. Faust triplája indította a találkozót, majd nem is engedte ki a kezéből a vezetést sokáig a paksi együttes. Az OSE folyamatosan ott lihegett az ASE nyakán, főleg Rizivc és Abell pontjaira építve. 24-24-nél Hayes kosarával sikerült a hazaiaknak egyenlíteniük, de ekkor Putney duplájával, majd Faust távolijával újra a vendégek szereztek vezetést. Az utolsó kosár Zsírostól érkezett, ezzel egy pontra felhozva csapatát (30-31).
 
Mohácsi triplája jelentette a második negyed első kosarát, amivel átvette a vezetést az OSE. Sokáig azonban nem örülhetett, mert Lóránt hamar egyenlített és a vezetést is visszavették a paksiak. Ezt követően már a Dzunics-legénységnél volt az előny. Az oroszlányiak Rizvic triplájával 38-39-nél voltak ismét közel a vendégekhez, de az újabb egyenlítés már nem sikerült a negyed során (48-55).
 
A második félidőből még öt perc sem telt el, amikor Sebastjan Krasovecnek kellett időt kérnie. Ebben a szakaszban 11-4-es futást csinált az Atomerőmű, és már 66-52-re vezetett. Zsíros tripláival ismét erőre kapott az Oroszlány, két perc múlva már újra tíz ponton belül volt.  60-68 után viszont Calhoun, majd Putney hűtötte le a kedélyeket, ráadásul még Kovács triplája is beakadt, ezzel 16 pontosra növelve a különbséget (64-80).
 
Nem esett sok kosár a záró tízperc elején, ami a vendégeknek kedvezett. Az első három percet 3-2-re az OSE nyerte, majd Faust és Lóránt triplái érkeztek. Ezzel egyre inkább eldőlni látszott a mérkőzés a 35. perc magasságában. Nem is történt meglepetés a hátralévő percekben. Mindkét oldalon lehetőséget kaptak a csere játékosok is. Calhoun triplájával a 100 pontos határt is átlépte az ASE, mely magabiztos győzelmet aratott (81-105) - írta a BB1.hu.
 
OSE Lions – Atomerőmű SE 81-105 (30-31, 18-24, 16-25, 17-25)
 
Bajnokság, 21. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok
V.: Benczur T., Kapitány G., Minár L. (Dernei G.)
 
OSE: Washington 9, Abell 7, Rizvic 21/3, Garamvölgyi 3, Bozovic 3/3. Csere: Hayes 11, Mohácsi 7/6, Zsíros 11/9, Illés 4, Kucsora 2, Demeter -, Anda 3.
 
ASE: Evans 14/3, Faust 18/9, Calhoun 17/9, Lóránt 23/3, Putney 13/9. Csere: Kis R. 4, Szalai -, Valerio - Kovács Ák. 5/3, Velkey -, Jackson 11.
 
 
 
Nagy csatában nyert a DEAC Kecskeméten
 
Nem várta jó előjelekkel a DEAC elleni hazai találkozót a KTE-Duna Aszfalt, miután elveszítette az idei szezonra nézve amerikai légiósát, Cleveland Thomas-t, valamint Marko Djeraszimovicsra sem számíthatott teljes értékű harcosként Forray Gábor vezetőedző. Ezzel szemben az élmezőnybe tartozó debreceniek jó formának örvendtek, talán a mérkőzés esélyesének is inkább őket lehet tekinteni. A kecskeméti szurkolók segítségére nem számíthattak ezúttal a hazaiak, mert mint minden mérkőzést a 21. fordulóból, ezt is zárt kapuk mögött rendezték meg a kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel.
 
Manigat és Drenovac kosarainak köszönhetően villámrajtot vett a vendég csapat, két perc sem telt el, amikor 3-11 állt az eredményjelzőn. A Kecskemét elsősorban Djuraszovics pontjaira épített, de négy pontnál közelebb nem sikerült zárkóznia. Az utolsó percekben a vendégek támadásai zárultak sikerrel, míg a KTE többet hibázott, így kilencpontos vendég előnnyel folytatódott a játék (22-31).
 
Wittmann és Djuraszovics pontjaival kapaszkodott vissza a KTE. Tóth részéről ugyan jött a válasz, de Djuraszovics zsákolásának és büntetőjének köszönhetően már csak egy ponttal vezettek a vendégek. Hiába dobott Bognár kosarat, Miliszavljevics triplájával 35-35-nél már egyenlő volt az állás. Drenovac kettesével a DEAC mozdult el a holtpontról, de innentől fej-fej mellett haladtak a csapatok. Moody zsákolása még belefért, négy pont volt a félidőben a debreceniek előnye (45-49).
 
Kucsera hármasa adta meg a kecskeméti csapat alaphangulatát a nagyszünetet követően, majd Wittmann kétpontosával a vezetést is átvette a KTE. Innentől annyiban változott meg a játék képe, hogy már nem a debreceniek, hanem a hazaiak tartottak előrébb, és Kovács Adrián csapata igyekezett egyenlíteni. A játékrész hajrájában Milosevics büntetőivel lett 65-65 az állás, de még Miliszavljevics közelije is belefér (67-65).
 
A záró tízperc nagy izgalmakat tartogatott, ahol eleinte a kecskemétiek tartottak előrébb, majd az üldöző debrecenieknek 72-72-nél sikerült utolérnie őket. Lélektani szempontból kritikus pillanatban dobott be Manigat és Moody is egy-egy triplát. Wittmann távolijával visszajött 80-82-re a KTE, de több kosár már nem érkezett hazai részről. A végjátékot jobban bírták a vendégek (80-86) - írta a BB1.hu.
 
KTE-Duna Aszfalt - DEAC 80-86 (22-31, 23-18, 22-16, 13-21)
 
Bajnokság, 21. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
V.: Praksch P., Farkas G., Fodor A. (dr. Páli K.)
 
Kecskemét: Miliszavljevics 11/6, Wittmann 21/6, Kucsera D. 3/3, Djuraszovics 19/6, Karahodzsics 16. Csere: Djeraszimovics 4, Révész 6, Lewis -.
 
DEAC: Moody 16/6, Manigat 20/12, Drenovac 15/3, Bognár 10/3, Tóth Á. 3. Csere: Milosevics 7/3, Harrison 6, Somogyi 3/3, Omenaka -, Polyák 6/6.
 
 
 
Nehezen pörgött fel, de nyert a Falco
 
Szerencsére ritkán tapasztalható, furcsa képet festett az Aréna Savaria nézők nélkül, a Falco játékosai már a bemelegítés közben erőteljes „kurjantásokkal” tesztelték az üres csarnok akusztikáját. A csapatok bemutatásánál pedig a hangszóróból tapsot varázsoltak a hangszórókon keresztül a csarnokba. Perl Zoltán nélkül álltak fel a vasiak, Nemanja Alekszandrov nélkül pedig a kék mezesek.
 
Az első akciónál háromszor szedte vissza a támadó lepattanót a vendég együttes, mégis Hookeré volt az első kosár, majd Reddicé a második. Három percet kellett várni, mire betalált a sereghajtó. Nem tudtak ellépni a sárga-feketék, sőt a hajrában 12-18-ra már a berényiek vezettek, nem csoda, hogy időt kért Okorn. Hiába, a hátralévő időben már csak a JKSE köszönt be, tíz perc után 12-25 volt az állás. 0/8 volt a Falco triplamutatója, illetve a címvédő fele annyi lepattanót szerzett, mint riválisa (7-14).
 
Baker egy büntetővel és egy tempóval, Brbaklics pedig egy közelivel tizennyolcra növelte a különbséget. 22-0-ás futást produkált a Jászberény. Váradi törte meg a hosszú szombathelyi kosárcsendet, majd Benke zsákolása után Csurovics kért időt. 16-2-vel jött vissza a meccsbe a Falco (28-32). Baker duplája, majd triplája után 28-37-nél újra időt kellett kérnie a rendkívül ideges Okorn mesternek. 38-42 volt az állás a szünetben.
 
A fordulás után Filipovity, Benke és Reddic vezérletével fordított a Falco. Egy pillanatra sem nyugodhattak azonban meg a hazaiak, mert a Jászberény továbbra is becsülettel tartotta magát. Az utolsó percben, 57-53-nál egy labdaszerzést követően egyedül támadta a gyűrűt Washington, aki felugrott zsákolni, de rosszul fogott talajt, és nagyot esett. Szerencsére nem lett belőle komolyabb sérülés. Nelson hármasa után, 59-56-ra ment a Szombathely.
 
Váradi ziccerrel és triplával köszönt be a folytatásban, egy perc után időt kért Csurovics. Innen már nem engedte ki a meccset a kezéből a Falco. Ha nehezen is, de hozta a kötelezőt a listavezető. Nem túl szép játékkal, de ezért a győzelemért is ugyanúgy két pontot adnak - írta a BB1.hu.
 
Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Jászberényi KSE 77-67 (12-25, 26-17, 21-14, 18-11)
 
Bajnokság, 21. forduló
Szombathely, Aréna Savaria, zárt kapuk mögött
V.: Tőzsér D., Goda L., Boros T. (Schäffer B.)
 
Falco: Hooker 6, Curry 6, Benke 11/3, Washington 5/3, Reddic 14. Csere: Váradi 14/6, Lake 4, Filipovity 17/3, Bíró -.
 
JKSE: Nelson 8/6, Baker 26/6, Brbaklics 6, Penn 22/6, Pantelics 1. Csere: Buzás -, Peringer 4, Ruják -.
 
 
 
Újabb nagy skalpot szerzett a Sopron
 
A hazaiak egy nagy sikerrel, a vendégek egy váratlan kudarccal a hátuk mögött vágtak neki az összecsapásnak.
 
Szoros, izgalmas csatát hozott az első félidő. A Sopron többször próbált meglépni, de az Olajbányász minden kísérletet megállított. Thompson ragyogóan játszott, a másik oldalon Tucker tűnt ki. Mezőnyből a hazaiak, triplából a vendégek dobtak jobban, de döntő különbség nem volt a csapatok a között. 41-39 volt az első félidő vége.
 
A harmadik negyedben gyorsan egyenlített az Olajbányász. 43-43-at mutatott az eredményjelző, majd 45-45 is állt rajta. Tapadtak egymásra a csapatok. Mindkét oldalon sok volt a rontott dobás ebben a periódusban, kevés pont esett a negyed első felében. Taktikai csata volt a pályán, felváltva estek a kosarak, mindkét csapat sokat tett a győzelemért. Kovács Péter kihagyott triplája, és Fazekas Csaba duplája után a Szolnoki Olajbányász kért időt, négy ponttal vezettek ekkor a hazaiak. A negyed vége 62-54 lett.
 
Jogela az utolsó negyed második percében növelte tízre a soproni előnyt. Carter remekül játszott, úgy tűnt a Szolnoknak nincs ellenszere a jó formában lévő Sopron ellen. Price zsákolása csillantotta meg a reményt a vendégek előtt, 72-65-nél azonnal időt is kért a Sopron. Ötre jött fel az Olajbányász, de Jogela kosara a legjobbkor jött a Sopronnak. Nézők nélkül is nagyon izgalmas volt a mérkőzés. 75-69-nél befagyott a “tábla”, végül Jogela büntetői törték meg a csendet.
 
Az összeszedett előny elégnek bizonyult a Sopronnak, izgalmas mérkőzésen szereztek újabb győzelmet - írta a BB1.hu.
 
Sopron KC – Szolnoki Olajbányász 85-73 (25-17, 16-22, 21-15, 23-19)
 
Bajnokság, 21. forduló
Sopron, Novomatic Aréna
Játékvezető: Győrffy P., Frányó P., Györfy R. (Forrai S.)
 
Sopron KC: Kinney 9,Thompson 20/6, Takács -,Rivers 10/6, Carter 15. Cserék: Fazekas 6/3, Jogela 23, Werner 2, Molnár -.
 
Szolnoki Olajbányász: Jones 19/6 ,Kovács P. 7/3, Price 9/3, Juhos 2, Cakarun 16. Cserék: Tucker 18/12, Rudner -, Taiwo -, Kristoc 2.
 
 
 
Szegedi stop a Zetének
 
A kiesés elől menekülő Szegedre az edzőváltás óta új lendületre kapó ZTE várt hazai pályán. Ősszel emlékezetes meccset játszott egymással a két csapat Zalaegerszegen: már 19 ponttal is vezetett a Szedeák, végül mégsem tudta megnyerni a találkozót. Ezúttal más forgatókönyv szerint alakult a találkozó.
 
Az elején a vendégek kapták el a fonalat, Johnson és Szabó vezérletével magabiztosan kezdtek, és viszonylag korán megléptek tíz ponttal (7-17). Ezt követően éledezett a házigazda, és elkezdett zárkózni.
 
Nem változott a játék képe a folytatásban sem, Szrecsko Szekulovics együttese nagyot küzdött, aminek meg is lett az eredménye: a tizenötödik percre fordítottak Curryék (31-29). Egy pillanatra megrázta magát a Zete, a félidőre egál közeli eredménnyel mentek pihenőre a csapatok (38-40).
 
A fordulást követően újfent elment tízzel Ante Nazor együttese, majd az addig távolról pocsékul célzó hazai együttes megint visszajött a meccsbe. Curry és Krapic is többször betalált kintről, a záró játékrész előtt, ha nem is sokkal, de a Zalaegerszeg járt előbbre (60-64).
 
Fej-fej mellett haladtak a csapatok, a lendületbe jövő Szeged visszavette az előnyt. A 36. percben időt is kért Nazor. Egyszerűen innen már nem lehetett megállítani a Szedeák-hengert. Lett volna ugyan esélye a Zetének is a győzelemre, de a kulcspillanatokban nagyokat hibáztak Williamsék. A szűk rotációval dolgozó hazaiak izgalmas csatában, megérdemelten nyertek - írta a BB1.hu.
 
Naturtex-SZTE-Szedeák - Zalakerámia ZTE KK 85-79 (15-19, 23-21, 22-24, 25-15)
 
Bajnokság, 21. forduló
Szeged, Újszegedi Sportcsarnok, zárt kapuk mögött
V.: Cziffra Cs., dr. Mészáros B., Lengyel Á. (Farkas J.)
 
Szeged: Kerpel-Fronius G. 10, Curry 26/12, Kerpel-Fronius B. 4, Krapic 21/6, Asbury 19. Csere: Vágvölgyi 5/3, Mayer -, Olasz -.
 
ZTE: Bibbins 9, Williams 12/12, Johnson 24/12, Szabó 13/6, Agafonov 15. Csere: Simon -, Djurics 4, Gulyás 2, Doktor -.

Vármegyei szövetségek