2017/2018 - Budapesti Honvéd–Falco-Vulcano Energia KC 81–65
26
Apr
2018
2017/2018 - Budapesti Honvéd–Falco-Vulcano Energia KC 81–65
2018. április 26.  |  21:51
Az első körös veretlenek után a nap utolsó mérkőzésén a délelőtti két vesztes találkozott a B csoportban. A Honvéd kezdte jobban a mérkőzést, a korai előnye nyugalmat adott játékosai számára a folytatásra. Amikor a Falco kintről betalált, akkor a fővárosiak palánk alatti kosarakkal tudtak válaszolni, így előnyük mindvégig kitartott, és folyamatosan nőtt. A Honvéd életben tartotta négy közé jutási esélyeit, a Falcónak erre már csak matematikai reménye maradt, ráadásul pénteken az eddig százszázalékos Fehérvárral találkozik.

Edzői nyilatkozatok:

Losonczy Dániel: "Gratulálok a srácoknak, ezen a mérkőzésen helyén volt a szívük és a lelkük is. Elöl és hátul is azt nyújtottuk, amire képesek vagyunk, így egy lépéssel közelebb kerültünk a célunk eléréséhez. Hajrá, Honvéd!"

Svajda Gábor: "Sajnos megint rosszul kezdtük a mérkőzést, kaptunk az elején egy 8-0-s rohamot. A palánk alatt végig hátrányban voltunk, sok támadólepattanót szedett a Honvéd, és az így kapott második esélyekből rendre betalált. Igyekszünk rendezni a sorokat, készülünk a pénteki folytatásra."

 

Vármegyei szövetségek