Szolnoki Sportcentrum - Vasas Akadémia 60-52
14
May
2017
Szolnoki Sportcentrum - Vasas Akadémia 60-52
2017. május 14.  |  15:36
Hatalmas küzdelmet ígért a bronzcsata, ami be is következett, mindkét fél remekül harcolt. A Szolnok és a Vasas sem szeretett volna érem nélkül hazatérni a koronázó városból. A rendes játékidő végén 46-46 állt a táblán, következett az ötperces hosszabbítás, amit a higgadtan és jobban tüzelő szolnokiak nyertek 60-52-re.

Edzői nyilatkozatok:

Szolnoki Sportcentrum (Szolnoki Zoltán): "A következő embereknek szeretném megköszönni az egész éves munkáját: Botos Levente, Csák Bence, Csapó Gábor, Csarnai Bence, Gál Ticián, Gilszki Erik, Horváth Csaba, Horváth Róbert, Kállai Marcell, Orbán Bendegúz, Pallai Tamás, Süli Zoltán, Várbíró Gergő, Varga Viktor, Verba Szabolcs. Nem mindennapi, hogy a fehérvári szurkolók szolnoki csapatnak szurkolnak. Köszönjük nekik is. A többieknek majd személyesen köszönöm meg."

Vasas Akadémia (Maurer Csaba): "A Szolnok, ahogy a csoportmeccsen is, mentálisan nőtt fölénk, így megérdemelten nyertek. Nekünk, bár most nem is könnyű, sikerként kell értékelnünk a 4-be jutást ebben a nagyon kiegyenlített mezőnyben. Az új klub stratégiánk szerint az idei szezontól egy kadett csapatunk van, a korábbi évek idős, valamint fiatal kadett edzőcsoportjaink helyett. Az összevonás miatt játékerőben, fizikálisan és mentálisan is gyengültünk, de a tehetséggondozás szempontjából ez a helyes út! Gratulálok a fiúknak és köszönjük a klubunk és a csodálatos szurkolótábor segítségét!"​

Vármegyei szövetségek