ZTE KK - Budapesti Honvéd 85-96
14
May
2017
ZTE KK - Budapesti Honvéd 85-96
2017. május 14.  |  13:20
Az 5. helyért a ZTE KK és a Budapesti Honvéd csatázott, sportszerű, hatalmas küzdelem zajlott a parketten, potyogtak a kosarak, az első félidő végén a fővárosiak megugrottak, félidőben 55-46-ra vezettek a piros-fehérek, végül 96-85-re győztek, ezzel megszerezték az 5. helyet.

Edzői nyilatkozatok:

ZTE KK (Bodrogi Csaba): "Sajnos nem tudtuk lelassítani a Honvéd játékát, és sok könnyű kosarat kaptunk. Helyenként szép, látványos támadásokat vezettünk, jó ritmusban játszottunk, ami nekem nagyon tetszett, azonban ezt az ellenfél is megtette velünk szemben! A torna alatt sokat fejlődött játékunk, az agresszivitásban kell mindenképpen előrelépnünk. Gratulálok a gyerekeknek, még akkor is, ha szerettünk volna előrébb végezni! Ennek ellenére jól éreztük magunkat Székesfehérváron. Gratulálok a csapatoknak és a szervezőknek is a rendezéshez!"

Budapesti Honvéd (Pálfi Jenő): "A csapatomnak gratulálok az ötödik helyhez, habár van hiányérzetünk, de ennek ellenére minden dicséretet megérdemelnek a fiúk. Hajrá Honvéd! Gratulálok a Zalaegerszegnek is az eredményhez."

Vármegyei szövetségek