ZTE KK - MAFC 65-68
12
May
2017
ZTE KK - MAFC 65-68
2017. május 12.  |  19:42
A ZTE KK és a MAFC mérkőzése nagy küzdelmet ígért. A várakozások be is igazolódtak, hatalmas harc folyt a parketten. Az első negyedet a fővárosiak nyerték két ponttal, a másodikat a zalaiak eggyel. Egyik gárda sem tudott ellépni, jobbára a piros-kékek vezettek, de az egerszegiek végig ott voltak a nyomukban. A MAFC végül 68-65-re győzött.Edzői nyilatkozatok:

ZTE KK (Bodrogi Csaba): "Gratulálok a MAFC-nak és a saját csapatomnak is, mert az első kettő mérkőzés után ez már az a teljesítmény, amit elvártam a csapattól. Különösen a küzdeni akarásban. Ami eldöntötte, az a MAFC jó támadólepattanója, és ha egy kicsit jobb százalékkal dobjuk a hármast.. A végjátékban volt néhány rossz döntésünk is és így nem tudtuk megnyerni a meccset."

MAFC (Vittay Ambrus): "EUFÓRIA! Hihetetlenül büszke vagyok a csapatomra, extra fegyelmezettek voltak és a töretlen hitük átlendített minket az összes holtponton. Szeretnénk gratulálni a ZTE-nek is, sportszerű, minőségi kosárlabdát mutattunk be közösen. Köszönöm az összes kollégának, csapatmunka volt! A 2001-es és a 2002-es brigádunk is 4. helyezett volt a serdülő bajnokságban, úgy érzem, itt az idő, hogy feljebb lépjünk!"​

Vármegyei szövetségek