Szombathelyi KA - Soproni SI 85:61
23
Apr
2016
Szombathelyi KA - Soproni SI 85:61
2016. április 23.  |  12:24

A keresztjáték első mérkőzését a Szombathely csapata játszotta a Sopron ellen. 

Az első félidőben a szombathelyi csapatnak sikerült érvényesítenie fizikai fölényét és így egy megnyugtathatónak mondható, 13 pontos előnyről várhatta a második félidőt. 

A félidő állása 43-30 a Szombathelyi Kosárlabda Akadémiának. 

A második félidőben a jaték képe nem változott. A szombathelyi csapat folyamatosan növelte az előnyét és felőrölte az egyre több hibával és pontatlansággal játszó soproniakat. 

A harmadik negyed végére már 29 pontos előnye volt a SZOKA csapatának. A mérkőzés végére megtartotta nagy arányú előnyét a Szombathely és megérdemelten győzte le a Sopron csapatát. 

A végeredmény: 85 - 61 

Svajda Gábor, a Szombathely edzője: "Nagyon örülök, hogy a tegnapi vereség után a csapat így állt hozzá ehhez a mérkőzéshez. Igazi csapatként, jó támadó és védő játékkal tudtuk megnyerni ezt a mérkőzést. Gratulálok a csapatomnak, készülünk holnap az ötödik helyért." 

Meszlényi Róbert, a Sopron edzője: "Nagyon fásultan, fáradtan mozogtunk. A Szombathely sokkal frissebb volt, több játékosa van, mint nekünk. Jól forgatta őket ezért, sajnos a masodik félidőre nagyon elfaradtunk. Sok volt ez a négy mérkőzés a srácoknak, megérdemelten győzött a Szombathely ilyen arányban."