Vasas Akadémia - Soproni SI 74:63
22
Apr
2016
Vasas Akadémia - Soproni SI 74:63
2016. április 22.  |  13:50

A mérkőzés elejétől kezdve a Vasas dominált, Lewis és Nshimba vezetésével már az első negyed végére lépéselőnybe kerültek. A második negyed sem hozott változást továbbra is a Vasas akarata érvényesült. A negyed végére a fiatal Sopron zárkózni tudott, de a 20pontos különbség állandósulni látszott.  

A második félidő hasonló mederben folyt. A Vasasnak a kulcsemberei pihentetésére is maradt lehetősége. A végjátékban a soproniak közelebb tudtak kerülni, de a Vasas győzelmét nem fenyegették.

Faragó Péter, a Vasas edzője: "Jól kezdtük a mérkőzést. Bár nem számítottam könnyű meccsre, a többiekkel ellentétben nem írtam le a Sopront, szerintem remek játékosokból áll.  A második negyedben sikerült olyan előnyt szereznünk amivel a mérkőzés további részében tudtunk pihentetni az esti Honvéd mérkőzés előtt. Viszont volt nehány forró pillanat amikor bele kellett cserélném, mert nagyobb erőbedobásra kényszerítettek minket. Ezúton is gratulálok a Sopronnak, szimpatikus csapat. Mi elértük a célunkat úgyhogy készülünk az esti meccsre."

Meszlényi Róbert, a Sopron edzője: Azt gondolom, hogy az eredmény nagyon hízelgő számunkra. Amit lehetett azt szerintem kihoztuk a meccsből. Hál Istennek a külső dobásaink jól sültek, ezzel tudtunk partiban maradni. Sorban jönnek a mérkőzések, próbálunk úgy taktikázni, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el."

Vármegyei szövetségek