Szombathelyi KA - Körmendi Törpördögök 66:73
21
Apr
2016
Szombathelyi KA - Körmendi Törpördögök 66:73
2016. április 21.  |  21:31
Parázs meccs volt várható a fiatalok "vasi rangadóján" és valóban az is lett belőle. Az első negyedben fej fej mellett haladtak a csapatok - a szurkolók egy lendületes, jó hangulatú játékrészt láthattak. A félidő végére a Körmendi Törpördögöknek sikerült egy 9 pontos előnyre szert tenniük a jó kinti dobásaik és agresszív védekezésüknek köszönhetően. 20 perc játék után az állás 29-38 volt a Körmend javára.

A második félidőben a Körmend folytatta lendületes játékát, és meg tudta tartani az előnyét, így végül egy magabiztos győzelemmel zárták a napot.

A végeredmény 73-66 a Körmend javára.

Svajda Gábor, a Szombathely edzője: "Gyengén kezdtük a mérkőzést. Óriási hibákat vétettünk, rengeteg eladott labdánk volt az első félidőben. Egy kisebb előnyt tudott szerezni a Körmend, amiből már nem tudnunk visszajönni. Gratulálok a Körmend csapatának." 

Kocsis Tamás, a Körmend edzője: "Nagyon nagy tétje volt a mérkőzésnek, hiszen aki nyer az már biztosan négy között van. Ez meg is látszott az elején, nagyon idegesen kezdtünk, de úgy gondolom végig uralni tudtuk a mérkőzést. Nagyobb különbségről többször is vissza engedtük a Szombathelyet, de a végére maradt erőnk és sikerült nyernünk. Gratulálok a csapatomnak!"