Szolnoki Olaj KK - MAFC 37:69
21
Apr
2016
Szolnoki Olaj KK - MAFC 37:69
2016. április 21.  |  19:41
Az első negyedben leginkább az akarat és a küzdés jellemezte a játékot. Egyik csapatnak sem ment igazán gördülékenyen a játék. A MAFC csapatának sikerült hamarabb változtatni a játékán és sikerült szebb akciókat is vezetni, valamint a dobásaikat is egyre jobb százalékban értékesítették. A Szolnok ezzel egyidejűleg leginkább az egy az egy elleni párharcokat erőltette, nem túl sok sikerrel. A félidő végeredménye 43 - 14 re végződött.

A második félidőben sem változott a játék képe. A MAFC csapata kényelmesen játszhatott, míg a szolnokiak rohantak az eredmény után A végeredmény 69-37 lett a mafc javára.

Garai Péter, a MAFC edzője: "Gratulálok a csapatunknak. A délelőtti mérkőzéshez képest sokkal összeszedettebbek voltunk. Nem volt annyi eladott labdánk, a kinti dobásaink jobban sikerültek és a belső területet is sikerült lefognunk úgy, hogy nem kaptunk könnyű kosarakat. Kívülről pedig nem találtak be. Mégegyszer gratulálok a csapatunknak és holnap megpróbálunk nyerni a Szombathely ellen."


Honti Viktor, a Szolnok edzője: "A délelőtti kudarc rányomta a bélyegét az önbizalmunkra. Ezt a mérkőzést rosszul kezdtük. Nem jöttek be a helyzeteink, könnyű dobásaink. Rendre sokat hibáztunk, még ziccer szituációkban is. Gátlásosakká és görcsösekké váltunk és később sem tudtunk kikeveredni ebből a negatív spirálból. Az lesz a holnapi mérkőzésünkön a célunk, hogy újra össze rakjuk magunkat és az ötödik helyért versenybe szálljunk."