16
Jul
2015
Streetball: Nyári kosárhétvége
2015. július 16.  |  23:14
A hosszabb szünet után, a szezon második felének első állomása a balatonparti Zánka lesz.  Augusztus 8-án várunk benneteket az OTP Junior adidas Streetball Challenge versenysorozatának  legnyáriasabb helyszínén, ahol kosarazás után meg lehet mártózni a Balaton hűsítő vizében.  A sportos hétvége garantált az egész család számára, felejthetetlen élmény a gyerekeknek, kikapcsolódás a szülőknek, ráadásul a kosárlabda szellemében.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a szállást érdemes minél hamarabb lefoglalni, melyre akár már  3200 Ft/éj/fő + IFA van lehetőség. Az üdülőközpont területén kempingezésre alkalmas terület is kialakításra került. További információkért látogassatok el a www.erzsebetszallodak.hu weboldalra, vagy  érdeklődjetek a zanka@erzsebetszallodak.hu e-mail címen, vagy a 87/568-500as telefonszámon.

Nevezéseiteket az eddig megszokott módon küldhetitek el. Online a streetballnet.hu weboldalon a “Nevezés" fülre katintva, személyesen pedig a zánkai Erzsébet Üdülőközpont recepcióján, vagy augusztustól a központi irodában (1134 Budapest, Dózsa György u. 53.) adhatjátok le.

Várunk minden érdeklődőt és versenyzőt sok szeretettel, hogy a zánkai strandon egy felejthetetlen kosárünnepet tölthessünk együtt!

Idéntől a Streetball Challenge lehetőséget ad - a 3X3 terjesztését szem előtt tartva - hivatalos FIBA szabványú 3X3 műanyag pályák vásárlására! Az AKCIÓ-ról bővebben a  www.streetballnet.hu  oldalon a "Pálya vásárlási és bérlési AKCIÓ" fülre kattintva olvashattok.

Vármegyei szövetségek