10
Jul
2015
Zánkára érkezik a streetball
2015. július 10.  |  13:14
Ahogy azt már a "régi motorosok" megszokhatták, nem múlhat el nyár egy nagy Balaton parti kosárlabda fesztivál nélkül. Ez idén sem lesz másként, hisz augusztus 8-án (szombaton) Zánkán kerül megrendezésre a a Streetball-szezon következő megmérettetése!

A hamisítatlan balatoni hangulat egy kis kosárlabdával megfűszerezve, egyszerűen kihagyhatatlan a streetballt kedvelők számára. Természetesen az Erzsébet Üdülőközpont apartmanjait is igénybe lehet venni, s így egy kis mozgással egybekötött családi nyaralás is kerekíthető augusztus második szombatján!

Helyszín: Erzsébet Üdülőközpont, Zánka

Időpont: 2015. augusztus 8.

A nevezéseket már most is várjuk, online a www.streetballnet.hu weboldalon a ´Nevezés´ fülre kattintva, illetve személyesen Zánkán az Erzsébet Üdülőközpont főépületének recepcióján, vagy Budapesten a központi Streetball irodában (1134 Dózsa György út 53. - Honvéd Sporttelep).

Nevezési díj: 10.000 Ft/csapat

Ez alól kivételt képeznek a Kenguru kategória csapati, akik ingyen indulhatnak a versenyen!

Várunk mindnenkit sok szeretettel a Streetball-versenysorozat vitathatatlanul egyik leghangulatosabb helyszínén! Ne hagyjátok ki!

Idéntől a Streetball Challenge lehetőséget ad - a 3X3 terjesztését szem előtt tartva - hivatalos FIBA szabványú 3X3 műanyag pályák vásárlására! Az AKCIÓ-ról bővebben a www.streetballnet.hu oldalon a Pálya vásárlási és bérlési AKCIÓ fülre kattintva olvashattok.

Vármegyei szövetségek