Körmendi Törpördögök - Szolnoki VSI 54:58
16
May
2015
Körmendi Törpördögök - Szolnoki VSI 54:58
2015. május 16.  |  12:12
A vas-megyeiek kezdték jobban a mérkőzést. A Németh-Oroszi-Zsebe trió egyből egy 8-2-es rohanással indított. A negyed végén Érsek is beszállt a pontgyűjtésbe. Szolnoki oldalról Piukovics és Taivo volt eredményes így az első játékrész 21-14-es körmendi vezetéssel zárult. A második etapban kissé elkényelmesedtek a csapatok , ennek eredményeként kimaradtak a ziccerek. A Szolnok nem tudott közelebb férkőzni ellenfeléhez, így maradt az első negyed végi különbség.

Szünet után a Szolnok keményített védekezésén és egy szép akció után Taivo zsákolásával átvette a vezetést, a hajrát már 4 pontos előnnyel várhatták.A Taivo-Kovács duó tarthatatlannak bizonyult a palánk alatt. Lepattanóikkal közel 10 pontos előnyt szereztek 5 perccel a vége előtt. Az utolsó percekben a Körmend letámadással próbálkozott , amivel 4 pontra lopták hátrányukat , de ez kevés volt a győzelemhez. (Taivo 22 perc, 22 pont, 22 lepattanó!)

Szalai János: A tegnapi lelkes játékunknak nyomát sem láttam ma. Lélektelenül nem lehet mérkőzést nyerni! Sajnálom, hogy emiatt nem tudtunk jobb eredményt elérni.

Tasnádi Zoltán: A szolnoki kosárlabda olyan mint a rock, örök és elpusztíthatatlan! Köszönjük a szülők buzdítását!

Vármegyei szövetségek