Budafok-CSOPA/MAFC - Körmendi Törpördögök 58:90
15
May
2015
Budafok-CSOPA/MAFC - Körmendi Törpördögök 58:90
2015. május 15.  |  14:57
Fej fej mellett haladtak az elején a csapatok , de a hárompontosairól híres körmendi csapat betalált távolról, így 12 pontos előnyre tettek szert és ezt a különbséget sikerült tartaniuk a negyed végéig. A 2. játékrészt a Körmend ott folytatta ahol abbahagyta. Hosszú budafoki gólcsendet Stelczer törte meg. Érsek és Németh tripláival továbbra sem tudtak mit kezdeni a fővárosiak így 30 pontos előnnyel mehettek pihenni a félidőben.

A körmendi zóna ellenszerét továbbra sem találta a MAFC így a 3. etap végén dupla annyi pontnál járt a Körmend. A 4. negyed elején kisebb budafoki fellángolás után Zsebe vette hátára a csapatot így esélyt adva maguknak a továbbjutásra 32 ponttal győzedelmeskedtek.

Bors Miklós: Az első sikert követően azt hittük ingyen adnak minden mérkőzést. Hamar összeroppantunk , nem találtuk magunkat. Gratulálok az ellenfélnek!

Szalai János: Nagyon jó dobóteljesítménnyel kezdtünk és ez kitartott a meccs végéig. Megérdemeltük a sikert és ezzel esélyt adtunk magunknak a továbbjutásra.

Vármegyei szövetségek