Körmendi Törpördögök - Soproni Sportiskola 54:66
14
May
2015
Körmendi Törpördögök - Soproni Sportiskola 54:66
2015. május 14.  |  21:09
Werner és Németh M. összjátékával kezdődött a találkozó. Mindkét csapat lassabban, de megfontoltan kezdte a mérkőzést, ennek eredményeképp mindkét oldalon ültek a dobások. A Körmendnek sikerült kissé meglépnie, de Horváth mester rendet tett a fejekben és Papp vezérletével 16-17-re zárult az első negyed. A második negyedben továbbra is fej-fej mellett haladtak a csapatok, körmendi oldalon Zsebe és Németh L. termelték a pontokat, míg a Soproniak szekerét továbbra is Papp tolta. A mérkőzés feszültségét jól tükrözte, hogy a 2. negyedben egy kettős hibát valamint egy technikai hibát is kiosztottak a játékvezetők.

A harmadik negyedben folyamatosan váltakozott az eredmény. A 7. percben egy-két szép hazai labda járatás után Horváth tanítványai kerültek előnybe. Papp bravúros kosaraival 6 pontos előnyel fordultak a záró szakaszra. Körmendi részről Zsebe és Oroszi szállították a pontokat, majd a negyed felénél már csak 1 pontos előnye volt a Sopronnak. Ekkor azonban ritmust váltott és ezzel a lendülettel behúzták a mérkőzést.

Szalai János: Ezen a mérkőzésen egész más mentalitással léptünk pályára, ez meglátszott az eredményen is. Sajnos a végére elfáradtunk, több hibát csináltunk. Ez volt az oka a 12 pontos vereségnek. Gratulálok a Sopronnak!

Horváth József: Tudjuk, hogy egy tornán nem lehet folyamatosan jól játszani, most már abban bízom, hogy rosszul se.

Vármegyei szövetségek