Budapesti Honvéd - Budafok-CSOPA/MAFC 87-60
14
May
2015
Budapesti Honvéd - Budafok-CSOPA/MAFC 87-60
2015. május 14.  |  19:07
Sok hibával kezdtek a csapatok. 4 perc elteltével még csak 4-4 volt az állás- A Honvéd egy 8-2-es rohanással 12-4-re módosította az eredményt. Pár percig a MAFC akarata érvényesült , így 12-9 re zárkóztak fel. Bodor vezérletével 2 perc alatt 10 pontos előnyre tett szert a Honvéd csapata. A 2. negyedet a MAFC kezdte jobban akik labdaszerzéseikkel könnyű kosarakat dobtak, így 6 pontra jöttek fel , de erre a Honvéd gyorsan válaszolt, így 11 pontos előnnyel mehettek pihenőre. A 3. negyed elején a MAFC nem tudott közelebb lépni , de a Honvédnak sem sikerült előnyét növelnie. A játékrész végén a piros mezesek akarata érvényesült, így közel 20 pontos előnyt szereztek.

Az utolsó tíz percben is nagyot küzdöttek a felek, ám a Honvéd pontosabban dobott, és teljesen megérdemelten, elsőként jutott a négy közé.



Pálfi Jenő: A győzelmet annak köszönhetjük, hogy az egyéni feladatainkat jól oldottuk meg védekezésben. A második játékrészben jó csapatjátékunknak köszönhetjük, hogy a végén magabiztos győzelmet arattunk.

Bors Miklós: Nyert a jobb csapat. Gratulálunk!

Vármegyei szövetségek