Vasas Akadémia - Szolnoki VSI 80-71
14
May
2015
Vasas Akadémia - Szolnoki VSI 80-71
2015. május 14.  |  16:57
A negyedik mérkőzés Scharafek ziccerével indult, a Vasas a kemény védekezésével megalapozta a jó kezdést, de a Szolnok még időben ébredt és megkezdték a pontgyártást, ennek eredményeképpen 19-21-el zárult az első negyed. A második negyedben a Vasas rendezte sorait és kopírozva az első negyed jó védekezését egy 13-3-as futást indítottak, így 41-34-es vezetéssel vághattak neki a második félidőnek.

Scharafek és Katona ott folytatta ahol abba hagyta a pontgyátást az első félidőt, de a túloldalt Pállai és Piukovits volt résen és nem engedték nagyon ellépni ellenfelüket. A záró szakaszban a Szolnok megpróbált felzárkózni, ez sikerült is pár alkalommal, de a Vasas észnél volt és magabiztosan megnyerte a mérkőzést.



Besenyői Andrea: Minden kezdet nehéz, de a csapatmunkával nagy szívvel és akarattal sikerült.Gratulálok a csapatomnak és nagyon szimpatikusan játszó Szolnoknak.

Tasnádi Zoltán: Gyermeteg hibáink miatt nem tudtunk közelebb kerülni a rutinos Vasashoz, összességében fiatal csapatunk helytállt.

Vármegyei szövetségek