Soproni SI - Budafok-CSOPA/MAFC 75-78
14
May
2015
Soproni SI - Budafok-CSOPA/MAFC 75-78
2015. május 14.  |  13:02
Idegesen sok hibával kezdtek a csapatok. A MAFC higgadt le előbb, melynek meglett az eredménye. Hozzátartozik ehhez, hogy Németh, a hazaiak centere, nyolc perc alatt összeszedte 4. személyi hibáját. A második negyedben a hazaiaknak ment jobban és ha csak egy ponttal is de előbbre zárták a félidőt.

A nagyszünet után megléptek a fővárosiak, de a negyed végére egyenlített a Sopron. Az utolsó negyedben Németh is pályára lépett és ennek meglett az eredménye, már tíz pont is volt közte. Ám nem adta fel a Budafok és egy kiélezett végjátékban higgadtabb döntéseket hozva győztek.

 

Horváth József: Az első mérkőzések mindig idegeskedéssel, sok hibával kezdődnek. Most sem volt másképpen. Sajnos korán faultproblémákkal küzdöttünk. Öt perc kosárlabdával nagyon nehéz győzni egy döntőben!

Bors Miklós: A Sopron két játékosára jól összpontosítottunk és ehhez jött még Németh korai faultproblémája ami nekünk kedvezett a palánkok alatt. Amikor megtaláltuk gyors játékunkat, mindig a mi akaratunk érvényesült. Éremért jöttünk!

Vármegyei szövetségek