Horváth hazatért
07
Dec
2007
Horváth hazatért
2007. december 7.  |  16:30


Amit tegnap még feltételesen írt meg a teol.hu, az mára biztossá vált: Horváth Zoltán hazatért. A görög PAOK csapatánál nem számítottak a fiatal válogatott játékosra, aki hosszas egyeztetések végén aláírt az Atomerõmû SE-hez. Visszatért oda, ahonnan külföldi kalandjára indult.


 

 



 


Az Atomerõmû SE 2009. május 31-ig szóló szerzõdést kötött Horváthtal. A magasbedobó poszton ezzel megoldódtak a gondok – szinte a repülõtérrõl a pályára beesõ játékosra elvileg számíthat a Zalakerámia elleni szombati meccsen Sabáli Balázs vezetõedzõ.

– Zolinak nem úgy jöttek össze a dolgai Görögországban, ahogyan eltervezte. Kenyértörésre került sor a PAOK Szaloniki és közte. Keveset játszott, úgy döntött hazajön – mondta Tóth János, az ASE szakosztályelnöke. – A játékengedélye rendben, edzésben van, az edzõn múlik, hogy mennyit játszik Zalaegerszegen. Bár eddig nem szerepelünk rosszul, szükségünk van a rutinos játékosra. Kevesen vagyunk, törékeny a csapat: egy kulcsjátékos kiválásával nehéz szituációba kerülnénk. Az õ játéka garancia arra, hogy ne kelljen átértékelni a céljainkat

 

Vármegyei szövetségek