07
Nov
2007
Francia ellenfél a nyitányon
2007. november 7.  |  11:39

Csapatunk szerda este 20 órakor az ESB Villeneuve-D'Ascq otthonában kezdi meg szereplését a 2007/2008-as Euroliga sorozatban. Az elutazás elõtt vezetõedzõnket, Székely Norbertet kértük fel egy kis ellenfél-nézõre.
















 



 

"Egy tipikus francia együttest ismerhettem meg a rendelkezésemre álló információk és a videó felvétel alapján. A játékosállománynak leginkább megfelelõ, jól felépített játékkal rendelkeznek. Precíz támadójáték, sok váltásos, kemény védekezés jellemzi õket. Jól használják ki, hogy Drljaca a hármas és a négyes poszton is bevethetõ, de sokat építenek a belga válogatott irányító, Wambe betöréseire, leosztásaira is. Ha sikerül megtörnünk a játékukat, akkor van esélyünk a gyõzelemre, mely francia földön nem ígérkezik könnyûnek. Nehezíti helyzetünket, hogy biztosan nem számíthatok Iva Sliskovicra és Eördögh Editre sem, akik el sem utaznak velünk a mérkõzésre. Horváth Zsuzsi velünk lesz, de szinte biztos, hogy még õ sem léphet pályára."

















 



 
 


Csapatunk ma reggel kelt útra. A déli órákban már le is szállt a gép, de még közel 3 órás buszozás vár a küldöttségre. Ahogy az a mellékelt képen is látható, ezt az idõt igyekszik midnenki hasznosan kihasználni. A képen Honti Kata és Kocsi Bogi éppen az ellenfélrõl készült elemzést tanulmányozza.



 

 

Vármegyei szövetségek