Fantasy: Megvan szeptember-október hónap győztese a női élvonalban
28
Oct
2024
Fantasy: Megvan szeptember-október hónap győztese a női élvonalban
2024. október 28.  |  15:00
Lassan véget ér október, a hölgyeknél meg is van a HUNBASKET Fantasy League első havi győztese.
 
 
Ezen a héten új legjobb volt a Női NB I A csoport fantasy játékában, hiszen a szokásos Kiss Virág (45.3)-Ashten Prechtel (44.5) duót ezúttal beelőzte az E.ON ELTE BEAC magasembere, Katrina Ozola (46.6), övé volt a legjobb produkció a héten. A TARR KSC Szekszárd két nagyon megbízható játékosa, Marena Whittle (43.1) és Kathryn Westbeld (43.1) így kiszorultak az álomötösből - a két hátvéd ezúttal Prechtel csapattársa, Szabó Fanni (40.2) és a DVTK HUNTHERM-et győzelemre vezető Kaila Charles (40.0) lettek.
 
Szeptember-október hónap legjobbja cuki_94 lett, ő vezeti jelenleg a ranglistát 1423.5 ponttal - ezúton is gratulálunk! Nyereménye a sportkonyvek.hu oldalról egy, a G-ADAM Kiadó által kiadott könyv, amelyet saját maga választhat ki. Nem volt egyébként változás a tabellán, hiszen továbbra is plevy04 (1337.4) a második, a harmadik pedig edoteszti (1314.6).
 
A női élvonalban válogatott szünet következik, de ezen a héten pénteken, november 1-jén, 17:30-tól rendeznek egy előrehozott találkozót a 8. fordulóból (DVTK - NKA Pécs). Az azt követő összecsapásokra csak november 16-án kerül sor, ettől függetlenül érdemes foglalkozni ebben az időszakban is a csapatokkal, hiszen a heti két cserélés lehetősége továbbra is fennáll majd - most a szokásosnál jóval nagyobb mértékben lehet alakítani a kereteken.
 
 
 
 
A Férfi NB I A csoportban is új emberek kerültek előtérbe, hiszen a Zalakerámia ZTE KK sokoldalú teljesítményt (18 pont, 8-8 pattanó és gólpassz, 6 szerzett labda) nyújtó hátvédje, Tevin Brown bizonyult a héten a legjobbnak fantasyben (54.6). Mögötte a körmendiek amerikaija, Daylen Kountz végzett (49.6), a PVSK-VEOLIA-t pedig ezúttal a csapat centere, Chris Payton JR képviselte az álomötösben (44.2). Nem maradt le senki a Top5-ről a posztok miatt, mivel a hátvédekhez még Vojvoda Dávid (42.1), Paytonhoz pedig Bojan Subotic (40.9) csatlakozott még.
 
A férfi ranglistán óriási a csata. A múlt heti második Rashguard7 előrelépett az első helyre (1353.4), maga mögé utasította Tamas879603-at (1322.9), Knim9777 pedig továbbra is harmadik (1309.5).
 
Itt azonban még nem tudunk havi győztest hirdetni, ugyanis jön egy újabb meghatározó hét. Október 30-án, szerdán négy mérkőzést lejátszanak a hetedik fordulóból, így szerda este 18 órakor le is zár a heti piac:
 
Atomerőmű SE - NKA Universitas Pécs
MVM-OSE Lions - Sopron KC
Egis Körmend - Zalakerámia ZTE KK
SZTE-Szedeák - Endo Plus Service-Honvéd
 
Ezek a meccsek még beszámítanak a szeptember-október havi versenybe, így csütörtökön jelentkezünk majd a havi győztessel.
 
A hétvégi, 8. fordulóból viszont az NKA Universitas Pécs - DEAC találkozót csak november 5-én, jövő kedden bonyolítják, így a DEAC például egyetlen meccsen sem lép pályára a héten, míg hét együttes kettőn is, újra előkerül a lehetőség a taktikázásra.
 
 
 
 
 
Hunbasket Fantasy – Hozd össze az álomcsapatod!

Vármegyei szövetségek