Audi Streetball: Nagy siker Nyíregyházán
16
Jun
2024
Audi Streetball: Nagy siker Nyíregyházán
2024. június 16.  |  13:00
Remek időben és hangulatban, azaz kiváló körülmények között zajlott az Audi streetball Nyíregyházán.
 
Népes mezőny gyűlt össze a rendezvényen, a különböző kategóriákban összesen csaknem 80 csapat nevezett. Több utánpótlás korosztályban hazai siker született, az U16-os korosztályban a fiúknál és a lányoknál is sok volt a szoros, kiélezett mérkőzés. Érdekesség, hogy a "koedukált" dobóversenyek közül többet is hölgyek nyertek urak előtt.
 
A sok csapat - Erdélyből és Budapestről is érkeztek együttesek - mellett sok érdeklődő, néző, szurkoló is kilátogatott a rendezvényre, amelynek egyik legnépszerűbb résztvevője a városban nevelkedő, ám jelenleg az ország másik felében, Sopronban kosarazó Papp Klaudia volt. Az eddig a 3x3-as válogatottban szereplő, ám a nemzeti csapatba most a hagyományos szakágban bekerülő kosaras hölgy sok-sok autogramot osztott, és jó néhányan készítettek vele közös fotót.
 
A sorozat következő állomása Oroszlány lesz jövő szombaton, június 22-én, és már érkezett nevezés szép számmal. Csütörtökön, 20-án éjfélig lehet még nevezni a jól ismert https://streetballnet.hu/ oldalon.
 
 
 
 
Fotó - Kohut Árpád/Streetball Hungary

Vármegyei szövetségek